Rossz üzemanyagszűrő okozhatja azt hogy néha érzem a nyomatekot a kocsiba gyorsitásnál es van amikor nem?
150lovas turbo dizelről van szó, ugyanazon az utszakaszon szoktam
probálgatni, van amikor rendesen erzem a mellkasomba a nyomtatekékot es van amikor meg csak siman megy. Probáltam hogy nem taposok bele hanem lassan stb.. De nem mindjg van meg azaz erzes hogy erzem rendesen hogy húzna csak neha amikor olyan kedve van
A kérdésed már megválaszolták.
Viszont én azt hozzá tenném,pláne,ha az üzemanyag szűrőre gyanakszol,hogy azért azt is illik cserélni rendszeresen miután elég lényeges!,pláne,hogy alap esetbe nem tétel a cseréje. (az én turbós benzinesembe sajna nincs külön olcsó szűrő,csak az ac-be építve)
Előfordulhat!
Minap végigszenvedtem a műszakom első részét az Ikarussal (280-as), alig akart menni, füstölt, dadogott. Kiállás alatt a garázsban megnézték, kicserélték az összes szűrőt, plusz légszűrőt, és teljesen új erőre kapott, olyan lett, mint rég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!