Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek megéri első...

Szerintetek megéri első kocsinak egy ilyen öreg autót vásárolni?

Figyelt kérdés

[link]

Anyámék azt mondják hogy fiatalabbat vegyek, de nincs pénzem rá, erre meg van. Az ő kocsijukat meg nem kapom meg szinte egyáltalán

2019. márc. 5. 18:54
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

Ne csak azt nézd, hogy most van rá pénzed, hanem azt is, hogy később is legyen. Én ilyen adatokkal biztosan nem vennék autót, mert a vételár háromszorosát kell majd ráköltened ha egy év múlva is használni akarod.

Inkább gyűjtögess még ha most nincs pénzed olyan autóra ami nem hagy ott az első kanyarban.

2019. márc. 5. 19:00
 2/8 anonim ***** válasza:
75%

Mi a baj azzal az autóval?

Használt autó vásárlás mindig lutri. Vagy szerencséje van, vagy nincs.

2019. márc. 5. 19:26
 3/8 anonim ***** válasza:
75%

Ez öreg? Én mit mondjak a 89-essel ?:D Igazából ezzel nem tudsz ráfázni, újabbat azért nem érdemes, mert ha esetleg összetöröd, lesz valami baja drágább hozzá minden.

Még ráér újabbat venni.

2019. márc. 5. 19:53
 4/8 anonim ***** válasza:
50%

Akár még meg is érheti ez az autó.

A legfontosabb, hogy el kell menni megnézni személyesen és műszakilag alaposan átnézni vagy valakivel átnézetni, hogy kiderüljenek a rejtett hibák is ha vannak. Ezeket kép alapján meg egy hirdetés szövegéből nem lehet megmondani.

Ha nem értesz hozzá akkor azt javaslom keress valakit aki érti dolgát és átnézi neked A-tól Z-ig a vásárlás előtt, hogy rendben van e műszakilag.

Azt gondolom, nem kell mondanom, hogy próbaútra kell vinni vásárlás előtt és alaposan kipróbálni.

2019. márc. 5. 21:15
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
Azt is nézd meg, hogy az alja mennyire rohad, te tényleg. Mondjuk 1-2 légzsák nem feltétlenül jönne rosszul.
2019. márc. 5. 21:52
 6/8 anonim ***** válasza:

Ez nem öreg. Most egy 1992-es géppel járok, de ha egy b@rom nem törte volna totálra, mai napig a kis golfomat nyúznám, ami 1978-as volt.

Nem a kor számít, hanem az állapot.

2019. márc. 6. 07:51
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem aktív a hirdetés, így nem tudom megnézni milyen autóról van szó.

Annak idején én egy 6 éves autót vettem első autónak. Nagyon hamar lett velőle 10+ éves öregedő járgány. Azóta viszont csak új autókat veszek. (Tudom, ez egyesek szemében olyan vérlázító dolog, hogy kötelező emiatt azonnal 0%-ra pontozni. Egészségükre!) Írom ezt úgy, hogy van nekünk is a családban egy mai napig első tulajos 1978-as autó. De ez inkább csak hobbiautó, nem napi használatú autópályás utazó kocsi.

Én azt tanácsolnám, hogy ha nem nélkülözhetetlen számodra az autó, akkor gyűjts még össze pénzt és vegyél minél fiatalabbat. Abból hátrányod nem fog származni.

2019. márc. 6. 11:22
 8/8 anonim válasza:
Nekem 25 éves első autóm volt, igaz nem vettem, hanem örököltem. Prímán karban volt tartva, így az első 3 évben csak a kötelezőknél látott szervizt, idén bepótolta azért. Összességében, a használt autó mindig kérdőjel, de első autónak szerintem tök jó, amit kinéztél.
2019. márc. 6. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!