Kihúzott kartercső tönkreteheti a turbót?
Vannak akik úgy közlekednek....
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__24..
Senni,de semmi baja nem lesz ettől ne ijedj meg.A turbó meg más miatt haldoklik,nem ezért az biztos.
Ez a következő dolog nem rád fog vonatkozni,mert te nem vitatkozol ,csak kérdeztél valamit.:Van itt,hogy beszrt az autójuk és mert javították nekik,később egy az előzővel nem összefüggő hibáért is a szerelőt hibáztatják.
A múlt héten történt,hogy valakinek olajat cseréltek az autójában és kb fél literrel túltöltötte a szerelő.
Rá pár napra hengerfejes lett az autója.A szerelőre akarta verni,hogy a plussz olaj miatt lett hengerfejes és csinálja meg neki gariba.Itt privátoztunk egymással és még felháborodott azért hogy én nem adtam igazat neki,hogy miért ő csináltassa meg a saját pénzén,mikor ez a szerelő hibája és javítsa meg neki ingyen.No komment.
A turbó nyikorgása a kezdődő halála.Ha nincs terhelve ,akkor nyikkan.Ha tényleg a turbó az,akkor csapágyas.
Ezt azért jó volna,ha szerelő is látná,hogy ténylegesen mi a nyikkanás oka.
A kihúzott kartercsőnek tényleg semmi köze a turbóhoz.
Úgy tudom a turbo is szív a karterbol, ezért kombinaltam össze.
Igaz, hogy csak kérdezek de sajnos a legtöbb ember teljesen laikus a saját autojahoz, az olaj szint még hagyján, de vissza nem dugott csövek, vagy komolyabb, -hozzá nem értő szemnek- észrevehetetlen változások nem fognak feltunni a tulajnak, pláne ha menet közben sem tapasztal mást. Sajnos ez kizárólag a szerelő odafigyelésén múlik, de én nem is foglalnek állást ebben.
Tehát a karter nem csinál ilyet.
Köszönöm a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!