Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire broblémás a suzuki...

Mennyire broblémás a suzuki wagon r/ignis váltója?

Figyelt kérdés

Most tervezek vásárolni egy 2005-ös suzuki wagon r-t,amiben már az újabb vvt motor van mint az ignisekben. De ép tegnap olvastam,hogy nagyon próblémás a nyelestengely csapágya!

Ezért kicsit elbizonytalanodtam.

Nektek mi a tapasztalatotok?

2019. márc. 5. 06:43
 1/7 A kérdező kommentje:
*problémás
2019. márc. 5. 06:46
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Elég sok Wagon R, Ignis fut az utakon, a szerelőknél mégsem állnal tucatjával ezek a Suzukik sem.

Tizen-éves autóknál nem kell azon elcsodálkozni,vha kopó álkatrészt kell cserélni, ebből kiindulva is túl aggódód az emlitett csapágy problémát.

Igen, lehet vele gond, mondhatni.tipus hiba, de cserével orvosolható... a gyakoriságára a szerelöknél álló autók száma is utalhat, de azok sem feltétlenül csapágy cserére várnak.

2019. márc. 5. 09:51
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen típus hiba, de ez a probléma szerintem a futás teljesítménytől is függ . Ha nem hallasz búgást a váltó felől, nem kell félni a nyelestengely csapágy hibától. Én 2005 ös wagont vettem, hallottam a búgást, de azt hittem a kuplung felől jön. Sajnos a nyelestengely csapágy búgott.
2019. márc. 5. 11:19
 4/7 A kérdező kommentje:
275km-re van az autó. Igyekszek majd felismeri/hallani a búgást.
2019. márc. 5. 12:07
 5/7 Gábor t ***** válasza:
100%

Szia. Kicsit se aggódj a nyelestengely csapágy miatt.

Ha meg szólal és nincs kedved kicserélni , 50e ft-ér kapsz fel újított váltót, a régi le adása mellett , a váltó csere ebben az autóban nem bonyolult.

Amiért érdeme aggódni , féltengely után gyártott 35 ezer, nem az igazi, sok a hibás új korában lötyög a váltóban a balos. A gyári talán 130 ezer.

Katalizátor , oxigén szenzor , kb 100 ezer, (ne legyen hiba jelzés a műszerfalon).

Hengerfej repedés, egyik tünete kevés hűtővíz a hűtőben (nincs tele a hűtő, nem a kiegyenlítő).

Ha ezek rendben vannak, nagy meg lepetés nem érhet.

Váltó olaj csere 45 ezrenként , motor olaj csere 10-15 ezrenként javallott . iridiumos gyertya 90 ezrenként kell neki. Esetleg még a féket teszteld le vásárlás elött közben, hogy nem esik e be a fékpedál.

Ha ez mind rendben van nyugodtan vedd meg nem lesz vele sok gondod.

2019. márc. 5. 19:32
 6/7 A kérdező kommentje:
Renben,köszönöm!
2019. márc. 5. 19:34
 7/7 anonim ***** válasza:
valóban! ignis 110 ezer km.a hátramenetet többszöri próbálkozásra veszi be,de van egy trükkje,1-sbe meg kell mozdítani, utána könnyedén beveszi!váltóban olaj még nem volt cserélve!amúgy semmi gond vele.csak ha hepe hupás úton mész, kapaszkodni kell a kormányba,úgy pattog.
2019. márc. 16. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!