Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Általánosságban a 17'os vagy...

Általánosságban a 17'os vagy a 18'os nyári gumi az olcsóbb?

Figyelt kérdés
Jelenleg 225/40 R18-as Fulda van az autón, cserélni szeretném a felnit, mert ez nekem már nagy, meg úgy hallottam hogy a kisebb gumi valamivel olcsóbb, a kiszemelt felnire 215/50 R17 megy, de... most futtattam egy gyorsa keresést és valahogy nem találtam akkora különbséget az árak közt, pedig úgy tudtam hogy 17 fölött már van egy nagyobb ugrás árak tekintetében.

2019. márc. 3. 09:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Általánosságba nézd meg az árukeresőt.
2019. márc. 3. 09:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez inkább az adott konkrét gumiméret gyakoriságától függ. Általánosan elmondható, hogy a 17"-os olcsóbb a 18"-ostól, de kivételek lehetnek konkrét, ritkább méretek esetén.
2019. márc. 3. 10:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet a 4 gumi valamivel olcsóbb, de venni kell hozzá 4 felnit is akkor? A 4 felni ára hány garnitúra gumi árkülönbözetét teszi ki? :D
2019. márc. 3. 11:14
 4/4 A kérdező kommentje:
A felnit cserélem, értsd szó szerint-valakivel cserélek, a 18'-as az enyém, a 17-es pedig az alany. A kérdés arra irányúlt volna hogy hosszútávon melyikkel járok jobban...ha majd egyszer cserélni kell, csak mert én nem találtam a hatalmas árrést 17' fölött
2019. márc. 4. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!