Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nálam 26 (boy) meg anyámnák...

Nálam 26 (boy) meg anyámnák (40 vagy50 körüli év) súrlódik az opel astra 1.4 ezer ccm váltója (2007-es). Miért?

Figyelt kérdés

nem a fogaskereket számlálja.

de tesóm 20 (boy) 100 ezer millió km-t levezetett, és nála nem adja azt a súrlódó hangot, amikor a váltó az oldalfalon csúszik.... ettől a tesóm (20, boy) totál freak out lesz. bedurran a feje és piszkál mindenkit...

ez most árt az autónak, hogy van hangja a váltónak?

tesóm szerint ki lehet majd dobni a váltót a pics&@@@@ba

illetve

én friss jogsis vagyok, anyám sem gyakran vezet...

őnála úgy indul el az autó, mint a traktor... azt mondja rá hogy darabos a benzin..majd nevet qva nagyot. ilyenkor gyakorlatban rángat az autó, de nála nagyon

nálam is szokott darabos lenni a benzin.. de nálam nem annyira rángat, valamivel kevésbé...

tesómnál (20 éves, boy) nála nem szokott rángatni az autó...

nekem nincs nagy gyakorlatom, de muterom, meg alig vezet, nagyon ritkán, hiába40 50 éves

2019. márc. 3. 08:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Vagy nem nyomod be teljesen a kuplungot, vagy túl lassan/gyorsan rakod be fokozatba.
2019. márc. 3. 10:42
 12/18 A kérdező kommentje:

benyomom én azt a kuplungot tövig, nem a fogaskerék

hanem amikor tolom egyikből a másikba, mintha az oldalfalhoz hozzáérne a váltó

2019. márc. 3. 11:52
 13/18 anonim ***** válasza:
Milyen oldalfalhoz?
2019. márc. 3. 13:09
 14/18 A kérdező kommentje:

tesóm szerint nem az útján akarom áthúzni egyik sebességből a másikba, és azért ad hangot

de nem tudok tenni mit ellene... bárhogy próbálkozok, egyszerűen nem megy pár 100 km-t vezettem idáig a kocsinkat

2019. márc. 3. 13:23
 15/18 anonim ***** válasza:

Gyakorolj szorgalmasan es ha turelmes a teso akkor okositson.

Valtaskor a kuplungot teljesen benyomni, felengedeskor kell a gyakorlat hogy erezd hol fog. Ha erzed hogy kezd fogni akkor finomabban engeded tovabb esetleg picivel tobb gazt adsz, ha pl emelkedon indulsz.

Csak treningezz es majd belejossz.

2019. márc. 3. 15:34
 16/18 anonim ***** válasza:
No para boy.
2019. márc. 3. 16:34
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát, boy... Én ettől a kérdéstől totál freak out lettem.
2019. márc. 4. 19:30
 18/18 anonim ***** válasza:
Hát boy nem tudom boy
2019. márc. 4. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!