Nagy sebességnél ráz a kormâny?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy nagy sebessegrol ( autópálya) fekezesrol erzek kormányremegest. Ez mitõl lehet? Teli gumi van fent igaz regen centiroztak. Skoda fabia combi 1.4 diesel. Fektarcsa, es pofák elvileg cserélve lettek, es nincs válla a tarcsanak. Elviszem szerelohoz de mi lehet a gond? Nyari gumit most fog kapni uj felnivel, es centirozva is lesz.
2019. márc. 2. 11:40
1/9 anonim válasza:
Meg is válaszoltad, az ezer éves, ezer éve centírozott téli kereket közül üt legalább 1.
2/9 anonim válasza:
2 hét múlva nem lesz ilyen gondod.
3/9 anonim válasza:
Ha csak fékezéskor ,akkor féktárcsa,vagy más futómű hiba,mert a centírozás hibája miatt rázna menet közben is fékezés nélkül.
4/9 anonim válasza:
Ha csak fékezésnél ráz, akkor azt nem oldja meg a centrírozás.
A fékkel lesz a probléma valószínűleg.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat mondjuk menet kozben nincs semmi, es nem is huz a kormany semerre. En a fekre gyanakszok, vagy a futomure mert most februarban volt egy ket krater amibe belehajtottam.
2019. márc. 2. 15:45
6/9 anonim válasza:
Ha csak a fékezésnél csinálja , akkor biztos hogy a féknél van valami hiba.
8/9 A kérdező kommentje:
Beszéltem autószerelővel és egyből mondta hogy fel kell szabályozni a féktárcsát. A kérdésem az lenne hogy ez rossz hatással van a jövőbeni tárcsafékre ? jelen állapotban nincs széles pereme a tárcsának megnéztem.
2019. márc. 5. 10:44
9/9 anonim válasza:
Ha nem szedik méret alá,akkor nem lesz probléma.A tárcsa eredeti vastagsága alá menni csak max 1,5-2 mm-ig lehet.
Nálad szerintem simán belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!