Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen supermoto-t ajánlotok?...

Milyen supermoto-t ajánlotok? (többi lent)

Figyelt kérdés

Autóra van csak jogsim, nemtudom, hogy ezzel mit lehetne vezetni, de igazából ne ezen múljon, max. lerakom a motorost is...

Azért néztem a supermoto-t (nem supermotor), mert lényegében az enduro-khoz hasonlít csak utcaivá alakítva. És számomra a terep közelebb áll, de azért mégsem csak ott mennék, sőt inkább úton. De tekintve az utak állapotát, meg, hogy időnként azért "terepre" is mennék, ezért a supermoto-t találtam legjobbnak. No meg kinézetre is bejönnek :D

4 üteműre gondoltam, és első körben nem kéne nagyteljesítményű. Fontos lenne, hogy ne fogyasszon sokat, olcsón lehessen fenntartani és mondjuk 80-90-el tudjon menni. Ár mondjuk lehet 500k és 750k.

Előre is köszi.

2019. febr. 28. 22:40
 1/9 anonim ***** válasza:

ktm 640 cl4

Ja és még egy dolog olcsó és a jó szót egy mondatban nem használjuk általános iskola 3. osztály

2019. márc. 1. 09:24
 2/9 anonim ***** válasza:
Supermotoval nem terepezünk. Ahhoz endúró kerekek kellenek. Hát ennyiből nem tudom mi jön ki. Drz400 ból valami régi esetleg, 2002-es évjárat körül
2019. márc. 1. 15:30
 3/9 anonim ***** válasza:
A supermoto egy enduro utcai gumikkal. Szóval ha terepezni is akarsz, akkor endurot nézz (a cross nem használható közúton). Hány éves vagy, milyen kategóriát csinálhatsz?
2019. márc. 1. 15:38
 4/9 A kérdező kommentje:

#1-es: melyik mondtaban írtam ilyent? :)

#2-es: nem montam, hogy terepeznék, csak terepen mennék xD tehát mondjuk egy kavicsos úton, vagy mondjuk egy földesúton (nem olyan helyen ahol erdészeti rönkszállítók mennek hanem light-os föld út. Ezeken azért csak lehet néha menni, nem? mondjuk úgy, hogy 20-25%-ban mennék "nem-úton"

#3-as: tudom, épp ezért gondoltam, hogy csak a kerekek "határáig" használható terepen. mert azért láttam olyan videókat. Persze nem hagyományos terepezés, hanem mondjuk egy füves-földes úton pl. kertek alatt elmegy vele. Mint pl. mondjuk egy simson, az sem terepre van gondolom...

25 éves vagyok.

2019. márc. 1. 17:42
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát supermoto kerekek azok szélesek és alig van bordájuk mint egy sportnotornak. Egy simsonnak keskeny kerekei vannak és nagyobbak a bordái, ettől függetlenül honokba egyik sem megy el. Lightos földúton eltudsz vele menni, nem túl gyorsan.
2019. márc. 7. 10:26
 6/9 A kérdező kommentje:
Értem. És amúgy mennyire egyeznek a supermoto és az enduro kivitelek (némelyik motorból van gyárilag mindkét kivitel). Tényleg csak kerék, áttétel ami különbözik? vagy még más műszaki paraméterek is mások? tehát
2019. márc. 7. 23:31
 7/9 A kérdező kommentje:
tehát ha van egy gyárilag supermoto-m, és gondolok egyet, akkor gond nélkül átalakíthatom enduro-ra egy kerék, gumi, esetleg áttétel cserével? Vagy ez nem ennyire egyszerű? :)
2019. márc. 7. 23:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Pl yamaha xt 660. Ott van az x es a supermoto az R meg az endúró. Szerintem csak kerék csere meg áttétel. Meg asszem még a fék azt ennyi. Meg az első kis sárvédőt le kell venni ami közvetlen a kerék felett van. Szerintem ennyi
2019. márc. 8. 07:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Enduroknak puhább, lágyabb hangolású a futomüve, mint a supermoto verzióké. Aszfalton szerintem elég szívás tud lenni ha tul puha.
2019. márc. 8. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!