Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kizart az autom. /Fh13,500/...

Kizart az autom. /Fh13,500/ (Volvo) jart mar igy valaki? Esetleg megelozes javaslat?

Figyelt kérdés
2019. febr. 27. 20:20
 1/7 grafno ***** válasza:
Nem. Kulcs a zsebbe. Potkulcs nálad. Ablak nem húz fel.
2019. febr. 27. 20:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Kolegàmmal fordult elõ egyszer, az Stralis volt, hozta a cég a pótkulcsot 200km r, megelõzésként ki kellene venni a kulcsot, de nalunk csak a megrakodàsnal 4 vagy 5 ki be szàllàs, és ezt párszór minden nap,
2019. febr. 27. 21:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Az egy kamion.. durva. Háát a cégnél tán van pótkulcs. Esetleg szerviz.. így este ez rossz. :( tudok segíteni?
2019. febr. 27. 21:30
 4/7 anonim ***** válasza:

Én a kamionhoz mindíg csináltattam egy pót kulcsot ami nyitja az ajtót, igaz nem indul vele a motor .

De ezt én kirakom egy jó helyre amit szinte csak én tudok és ha ilyen bajom van akkor kitudom nyitni az ajtót.

2019. febr. 27. 22:12
 5/7 A kérdező kommentje:
2* zart ki eloszor jottek egy kulcsal- 30 km. masodszor egy picit lent volt az ablak10 mm. De ami szomoru 2 volvo szerviz valasza hogy ussuk be az ablakot. De gondolok olyanra hogy ez forditva is mehet,nem vagyok ott es kinyit. Kolegam B-ben jart igy 1 also nadragban kocsi zar telefon bent el lehet gondolni. A gazda potkulcsot nem enged mondja vegyuk ki de amikor pl ritkan ,tolatok es szuk a hely es megnezem kiugorva
2019. febr. 28. 05:44
 6/7 A kérdező kommentje:
Veletlen elment--- kiugorva megnezem ajobb oldali helyzetet.
2019. febr. 28. 05:46
 7/7 anonim ***** válasza:

Na engem is nemrég zárt ki a Volvo.... Azóta mindig kiveszem a kulcsot, ha kiszállok.

Ja, meg a távirányító a zsebemben van, így akár benne is hagyhatom mert ha lezár akkor is ki tudom nyitni vele.

2023. ápr. 15. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!