Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek a DACIA...

Mi a véleményetek a DACIA autókról?

Figyelt kérdés
szeretnék egy olcsóbb de megbízható autót vásárolni, kérdésem hogy a dacia autók mennyire megbízható, strapabíró öszvérek?
2019. febr. 24. 16:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Én eddig 2000-et tettem bele az MCV-mbe. Eddig jók a véleményeim róla. Kell kötnöd némi kompromisszumot, az olcsóságnak megvan az ára. De ha ezt felismered és elfogadod, akkor élhető az autó.

Visszajelzések alapján jók ezek az autók (logan, sandero, stb).

1.0-s meg a 0.9-es turbós is. Csak fogadd el, hogy nem egy sportkocsit vettél, én pl nem nagyon előzőm az 1.0 sce -vel.

2019. febr. 24. 17:29
 2/15 anonim ***** válasza:
Melyikre Dacia-ra gondolsz?
2019. febr. 24. 17:32
 3/15 anonim ***** válasza:

Elég jók az árukhoz képest. Nálunk dokker van, mindent kibír, munkásnak van használva // tökéletes döntés volt//

1.6 benzines, elég amire elég ha kitaposom akkor megy is amennyire neki kell.

Logan MCV-t turbósan illetve a dízelt venném belőle a sima 3 henger 1 liter az nagyon kevés lehet neki.

2019. febr. 24. 17:45
 4/15 anonim ***** válasza:
Nagyon jól bírják, amíg el nem porladnak. Ami 10-12 év a Dacia esetében.
2019. febr. 24. 18:15
 5/15 anonim ***** válasza:
Használhatóak. Szerencsére közük sincs a régi kotványokhoz.
2019. febr. 24. 18:27
 6/15 A kérdező kommentje:

# 1

milyen kompromisszumokra gondolsz?

2019. febr. 24. 19:30
 7/15 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem rosszak a Dacia-k de pontosan meik modell-re gondolsz?

A Dacia és a Renault szinte egy

A Dacia-kat is Renault motorral szerelik. Tehát hasonlóan megbízható mint egy Renault. Bár nem tudom ezeket az új Dacia-kat milyen motorral is szerelik de egy kevés kilométeres "első" generációs Dacia Logan kifejezetten jó vétel

2019. febr. 24. 20:07
 8/15 anonim ***** válasza:

"milyen kompromisszumokra gondolsz?"

Gyengébbek a beltéri, kültéri anyagok, illesztések minősége egy drágább, akár említsük házon belül a Renaultot csak.

2019. febr. 24. 20:26
 9/15 anonim ***** válasza:
Nekünk egy Dokker lett végül, az 1.6-os Nissan-benzinessel, de nem bántuk meg. A benzines mellett a használati-módja döntött, bár én terepjárós autót szerettem volna inkább. Ha már nem lenne szívó, akkor is inkább a turbóbenzines mellett kellett volna dönteni. (Vagy akkor lett volna más márka, eredetileg meg nem is akartunk újat venni, csak addig böngésztünk a használt autók közt, hogy eljutottunk arra a szintre, hogy ezt újonnan ideadták, garanciával, meg az üzembehelyezéstől számítva 4-évig nem kell műszakiztatni, és mivel a terepjárós lényegében le lett szavazva, meg kiváltképpen a SUV-ok csomagtere relatíve szűkös így erre esett a választás.)
2019. febr. 24. 20:32
 10/15 anonim ***** válasza:
Én is körbe jártam már őket és nekem a Dokker tetszik , meg ha veszek biztos azt fogom venni. Szerintem a legjobb családi autónak, mindenesnek.
2019. febr. 24. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!