Utólagos xenon le-lekapcsol. Javítható?
Sziasztok!
Utólagos xenonnal vettem az autóm még jó pár éve. Eddig gond nélkül működött, most viszont azt produkálja hogy menet közben magától lekapcsol mind a 2 egyszerre, majd kis idő múlva újra felkapcsol. Ez ismétlődik egy út alatt akár 3-4 szer is.
Hogy mikor kapcsol vissza az változó 10mp től akár percekig is tart.
Mit gondoltok hogy orvosolhatnám a problémát?
Szerelőhöz csak akkor vinném ha minden kötél szakad.. :D
Itt még teszek egy próbát hátha megtudom oldani.
Én a trafóra,vagy annak bemenő,vagy kimenő áramkörének hibájára gondolok.Kormánykapcsoló?
Ki kell hozzá mérni,élesben kipróbálni,hogy 100% legyen.
Az is lehet, hogy az izzók haltak meg.
Nekem 50.000-be került, hogy megtudjam (gyári szett), az izzók voltak szarok, hasonló tünet volt, elkezdett pislákolni, aztán elaludt teljesen.
Vidd el egy szerelőhöz, mert ilyen cserélgetős próbálgatás nem két filléres játék xenon esetében.
Műszakin hogy megy át? Rendőr nem feltétlenül veszi észre, vagy nem figyeli, hogy működik-e az automata szintező, de műszakin instant bukta kellene legyen.
"Rendőr nem feltétlenül veszi észre, vagy nem figyeli, hogy működik-e az automata szintező"
Ez azért nem feltétlenül ilyen egyszerű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!