Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Honda Accordok tényleg...

A Honda Accordok tényleg ennyire megbízhatóak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nemsokára tervezek venni egy 7. Generációs Honda Accordot 2.0 benzin motorral. Olvasgattam róla teszteketÉs mindenhol azt írják hogy rettentően megbízható autó mind a három motor változattal . Kicsit hihetetlennek tűnik a mai autók megbízhatatlanságának fényében. 2006-os évjáratú a kiszemeltem. Nyílván nem tudhatom hogy használták előtte de azt is olvastam nem igen szokott benne elromlani semmi. Ez tényleg igaz? Valakinek van tapasztalata? Ha megyek az autóért miket nézzek át rajta? Sajna nem vagyok autó szerelő így mindent nem tudok.

2019. febr. 23. 13:03
 1/4 anonim ***** válasza:
33%

Feltétlen bérelj fel egy szerelőt, aki japán autókhoz ért.

Kompressziót kell mérni a hengerekben, futómű állapotát fölmérni, alámászni rozsdát keresni.

Van olyan ulrahangos cucc ami festék vastagságát méri, volt-e megtörve, kimutatja.

Próbaútnál: kettesben felhúzod százig, majd hirtelen motorfék, hátranézel, füstöl-e, ha igen felejtős. Klímát bekapcsolod, fűtést ráhúzod, majd benyomsz egy hőmérőt a szellőzőbe, 10*C alatt kell lennie a levegőnek 5 perc alapjárat után. A szevókormányt maxra betekered- ide-oda, nem sír -e?

_Ragaszkodj_ ahhoz, hogy te indítsd be aznap először , HIDEG motornál kell kezdeni. Termoszát bekapcsol-e? Kb-elsőre ennyit tudok segíteni.

2019. febr. 23. 13:54
 2/4 anonim ***** válasza:
53%
Ne legyen törve. Ennyi
2019. febr. 23. 13:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, nem, rozsdát, mindent.
2019. febr. 28. 12:34
 4/4 Beviz Elek ***** válasza:
49%

Tényleg nagyon megbízható.

Az igényeidtől is függ hogy hogy kell megnézni. Én kiskoromban is szerettem legózni, most is szívesen csinálom csak más játékokkal, tehát az alapján veszek autót hogy a motorja és a kasztnija jó legyen, a többi nem olyan fontos, majd megcsinálom (mert még nincs garázsom...).

Beindítani tényleg hidegen érdemes.

Füstölést motorfék után nagy gázzal kell nézni, motorfék közben nem gyújt a gyertya és hiába nézegeted.

Ha koppra eltekerve sír a szervó az nem gond, az én kocsimban a vásárlás pillanatától ilyen (150+e km, 6 év), sok hidraulikus ilyen.

A klímát kiszereltem mert sosem használtam, de amúgy sem nagy összeg a javítása.

Szóval hiába adunk részletes leírást ha nem tudjuk neked mi számít. Mindenképp érdemes Accord csoportokban megkérdezni a típushibákat, átnézni a kasztnit aztán majd eldöntöd hogy tetszik-e.

2019. ápr. 10. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!