Miért hiszik sokan azt hogyha vesznek egy 15 éves bmw-t akkor attól lesznek menők?
jó kérdés.
Láttad a Mercinek azt a hirdetését, mely szerint "csak ön tudja, hogy nem új"...
Több éves, leadott céges autókat kínáltak.
Valóban újnak néztek ki, gyönyörűen polírozva, belül takarítva.
A szomszéd meg irigykedve les a függöny mögül..legyen az 15 éves bömös, ha kívül csilli-villi..
Azt meg sosem tudják meg, hogy többet van aknán, mint az udvaron.
Hozzánk is jár fiatal gyerek a szarért-hugyért vett bömösével, ami baromi jó állapotban van, pedig 17 éve használják. Pláne, hogy kicseréltette a lámpákat led-re..azt, hogy mit javítunk rajta-benne, nem tudják a szomszédai, sőt a barátai, csajai sem...és ez a lényeg..
ő a menő csávó..(és igaza van, mert megteheti)
Olyanom van. Senki se azért veszi a BMW-t mert attól azt várja hogy nagyember lesz. Azért kell mert olcsó, sportos és ebben az árkategóriában semmi sincs ami hátul hajt, sportos, de 4 ajtós és hétköznapi használatra is jó.
Te miért hiszed hogyha hetente ezt megkérdezed attól még bárkit érdekelni fog a véleményed? Nehogy azt hidd hogy a te vagy bárki más véleményére akartam adni amikor megvettem a már 18 éves BMW-met. Egyszerűen hidegen hagy mit gondolsz, és szerinted mi ciki. Nem vagy olyan fontos ember hogy bárkit érdekeljen a véleményed. Az meg hogy erre vered magad "há, havonta kell szervizbe vinni BMW" szerintem sokkal cikibb. És BMW tulajként mondom hogy tapasztalataim szerint (lekopogom), eddig alaptalan is.
Figyelj. Nem tetszik neked. Értem. Nekem is van olyan ami nem tetszik. Egyszerűen akkor nem olyat veszek. De nem mindegy a másik mit vezet? Engem hidegen hagy az is ha az ikarus ülést koptatod, nem nézlek le érte. Nem nehéz dolog a saját dolgunkkal foglalkozni. Próbáld meg te is és könnyebb lesz az élet hidd el.
Azért van erre fogadóképes kereslet. Gondolj bele: a környezete felfigyel rá, elkezd majdnem mindenki érdeklődni az autó tulajdonságáról, netán "menjünk vele egy kört".
Amíg így fogadják, addig menni fog a bádizás.
Kisfiam,igenis rengeteget számít az élet minden területén,hogy miből szállsz ki.
Ha lesz egy kis pénzed majd rájössz hogy nem vesznek komolyan ha busszal érkezel,
flegmán néznek ha hiteles suzukiban ülsz,és hajbókolnak ha ML Merciből szállsz ki.
Személy szerint ha látok egy BMW-s gyereket,elismeréssel nézem mert tudja mit akar,szervízeli karbantartja inkább minthogy beüljön egy puritán népautóba mint nagypapa
#5, most vonatkoztassunk el a BMW-től, bömbi egy megbízható autó szerintem. De szerinted az elismerés ha folyton szervizbe viszi az ember a kocsiját? Ilyet sem olvastam még. Érdeke$. Jó mindig tanulni.
De, szerintem nincs baj az idős autókkal, én is mechanikus adagolósba ülök éppen, szereti a család. :) életem első autója amiben utasként is jól érzem magam és nem azt mondom, hogy "mikor érünk oda máár" hanem, hogy "máris megérkeztünk" , pedig 20 éves.
Azért mert megtehetik, van az a társadalmi réget, ahol megengedhetsz magadnak 1,5 millióért egy autót, az már nagy szó, van ahol ez a határ 15 millió.
Az autó egy státuszszimbólum
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!