Szerintetek mivel tudnám növelni a motoron teljesítményét?
Hivatalos úton komoly változás:
Jogsi, papíros 125 ccm motorra cseréled le.
Nem hivatalos úton komoly változás:
Nagyobb henger, 0 papírozás.
Komolytalan tuningok: minden más :)
Nagyobb motort, hozzá több uzemanyag. De ez költségekkel jár, valamint egy közúti baleset során komoly bírsággal.
De azért arra szamits, ha tuningra adod a fejed, akkor a fogyasztásod is felmegy egy autó szintjére. 4 liter körülire
Sosem értettem mi értelme kis köbcentis motorokat tuningolni...
A legjobb tuning a köbcentinövelés, ez mindenhol érvényes.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Ilyen apróbb dologgal mint nagyobb főfúvóka és könnyebb görgők az segítene szerintetek?
kedves kérdező!
Kérlek válaszold már meg azt nekem, hogy egy ROBOGÓnak miért nem elég a 70 km/h sebesség?
Nem kötözködni akarok, semmi ilyesmi nincs a fejemben. Csupán kiváncsi vagyok arra, hogy egy robogót mi értelme van tuningolni? Az én agyam szerint ezek a motorok gyári állapotukban tökéletesek arra, amire alkották őket, hiba nélkül kiszolgálnak évekig, teszik a dolgukat.
Én is motoros vagyok. 3 motorom van, egy KTM MX500, egy Ducati 848, és egy Aprilia SR50. A robogót semmiért nem adnám, mert munkába járáshoz, és a városban verhetetlen. Soha nem fordult meg a fejemben hogy buheráljam, tunningolja. Volt RS125 és RS250, na azokat csúcsra huzattam, de azoknak az a lényegük, hogy élvezd amit nyújtanak, és motorozd ki belőle amit tudnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!