Direkt szűrő hangja?
Sziasztok.
Láttam néhány videót a neten, ahol megmutatják az autók hangját gyári légszűrővel illetve direkt szűrővel.
A kérdésem az lenne, hogy a hang változásáért önmagában csak a szűrő a felelős, vagy esetleg az is hogy a gyári "csövezést" kicserélik másikra?
Bocsi ha hülyén fogalmaztam, nem igazán értek a dologhoz, a kérdés csak elméleti szintű.
Előre is köszi!
Változik a hangja,de többet is fog enni,s erezhetoen nem lesz erősebb.
Valamint több kosz jut be a motorba.
Fogalmam sincs. Azt tudom viszont, hogy még siheder koromban elhagytam az IFA W50 légszűrőtálcáját (a klasszikus olajfürdős légszűrő), és jöttek kifelé a szemeim, mint a csigának, hogy olyan hangja lett a négyhengeres szívódízelnek, mint a békebeli Hoffherr traktornak. :D :D
Végső soron tehát igen lehet a válasz, hiszen mint a fenti példa mutatja, a rendszer meg lett változtatva (na jó, bontva, akarat ellenére) és teljesen más hangja lett a szerkezetnek, mint előtte volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!