Milyen gyakran cserélték le autótokat egy másikra?
Minden nap. Lévén hogy 2 autóval járok jelenleg.
Egyébként nem cserélek autókat, még mindig az első autómmal járok, 17 éve vettem, akkor volt 20 éves. Azóta már minden cserélve volt rajta nagyjából, talán a kardántengely és a hátsó híd kivételével.
Nekem cégautóm van, három évente cserélik, csak addig tartják amíg garanciális.
A privát autóm vagy 15 éve megvan, csak hobbicélt szolgál, nincs is tervben a cseréje.
Minden 10 évben egy újabb 10 évesre.
Üdv,
egy Magyar büszke (adózó) polgára.
Sajnos nekem se cseréli le senki az autómat, magamnak pedig még nem cseréltem.
Terv szerint vagy 2-3 éven belül cserélek, ami 5-6 éves tulajdonlást jelent vagy használom addig, amíg szét nem esik.
Az első kocsim egy Maruti volt. Elég sokat költöttünk rá, nagyon belenyúltunk vele. 3 évig volt meg és amikor úgy hoztuk el a szerelőtől, hogy füstölt (ette az olajat), akkor mondtam, hogy megy a háztól - amikor megvettük, motorgeneráloztatva lett).
Majd lett egy 15 éves kis swiftem, ez 6 évig volt velem, tavaly nyáron adtuk el. Dolgos kis rabszolga volt. Baj nem volt vele, csak a légkondi hiányzott (sokat megyek).
És most egy 9 éves Coltom van. Imádom ezt a kocsit, nem tervezem lecserélni, minden benne van, ami kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!