Autós flört mennyire jó ötlet? 23/N
Figyelt kérdés
Nemsoká itt a tavasz és ha minden terv szerint alakul megkapom a jogsimat. (Ha meg nem akkor majd nyáron😃) Vennék egy olcsó fenntartású, fogyasztású kisautót legszívesebben kék, piros, sárga vagy valamilyen szép élénk színben, vagy matricával.
Hogyan lehet a közledesben ismerkedni, leginkább furcsa érdekes jarmuvekkel ismerkednék, pl teli viragmintas , furvsa nyomott elejű vagy ilyesmi, lenyeg hogy kulonleges legyen.... Szerintetek? 😍🚘
2019. febr. 19. 17:56
1/11 A kérdező kommentje:
*furcsa akart lenni...
2019. febr. 19. 17:57
2/11 A kérdező kommentje:
Különleges többetűs rendszám is érdekel
2019. febr. 19. 18:04
3/11 anonim válasza:
Ehhez nézni kell olyan klubokat ahol az autósok összejárnak és akkor van esélyed. Csak úgy az utcán nem sok ilyet fogsz látni. Maximum rendezvényeken, amik külön erre a célra vannak. Mert csak úgy menet közben ezekkel nem futsz össze. Legalábbis én Buszsofőr vagyok de ilyen járgányokat csak kiállításon láttam eddig. 23/F
4/11 anonim válasza:
Ha ilyen "extrėm" autók tulajaval akarsz ismerkedni akkor ne az úton. Lehet amerre meg amikor te mesz egy sem lesz. Ha lesz, lehet siet,foglalt stb... Csinálj egy face csoportot ilyeneknek, járjatok össze azt annyi.
5/11 anonim válasza:
Van egy lány ismerősöm, random ráír srácokra, hogy bejön nekik, általában azokra ír akiknek szép nagy autójuk van, persze nem az összes lány ilyen, és a lányoknak nem a pénz számít. ( de mégis jobb drága autóba villogni ). Szóval írj rá ilyen srácokra ha gondolod.
6/11 anonim válasza:
Ekkora agysebész kérdést. Tudod hova küldeném ha egy díszpina elkezdene a pirosnál a cuki kis járgányából integetni, hogy dumájjunkmá.
7/11 anonim válasza:
Elmész egy jó nagy parkolóba és hajrá ismerkedés....nem akarlak elkeseríteni,de erősen kétlem,hogy az autó viszonozni fogja a közeledésedet
8/11 anonim válasza:
Most mi van?
Autókkal akarsz ismerkedni? Vagy sofőrökkel? Ismerkedni akarsz vagy flörtölni? Vagy mi van? :D
Amúgy menj nekik, garantált lesz a siker azonnal lehet számot cserélni a közös ügyintézés is felfogható randinak.
9/11 anonim válasza:
Mondjuk engem egy regi mercivel megnyersz egybol :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!