Audi A6, de milyen motorral?
Figyelt kérdés
Autóvásárlás előtt állunk.Valószínüleg átmegyünk Ausztriába egy jobb állapotúért.
Egy maximum 2016-os évjárau
-->TDI motorral <--
rendelkező A6-os felett gondolkodunk
Melyik lenne ajánlottabb.Egy
-->2.0 TDI<--
vagy a kicsit nagyobb,
-->3.0-as <-- verzió?
Autópálya, országút, menne rendesen a kocsi.
Fontos hogy ha kell, tudjon megindulni.
Ugyanakkor legyen csendes, egy úri motor.
Automata váltóval lennének, természetesen.
2019. febr. 19. 17:19
11/15 anonim válasza:
3.0tdi, de mi a titok? 10 éve dolgozok tényleg nincs sok igényem, tv, net egyéb rezsi, meg Swiftet tartok fenn és össz tartalékom 2 millió ez is elmegy lakásápolásra :D, mit kellett volna tanulnom, hogy én is ilyen autók vételén gondolkodjak? Hány diploma kell?
12/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
utolsónak:
nem mindegy, hogy hol dolgozol :)
2019. febr. 20. 07:25
13/15 anonim válasza:
Eü-s vagyok. Lehet itt a gond. Éppen reggel néztem, jól néznék ki egy A6-ba, egész életem nem ér annyit mint az autó :D kicsit fruszráló, informatukusnak kellett volna mennem.
14/15 A kérdező kommentje:
Figyelj, mindent meg lehet szokni.
Mindennél lehet jobbat, illetve rosszabat is használni.
Egy trabantosnak, vagy zsigulisnak pl. a te Suzukid egy álomautó.
minden relatív
2019. febr. 20. 11:43
15/15 anonim válasza:
Pont ellenkezőleg, Zsiguli vagy egy trabant fönntartása horror, mindig van vele feladat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!