Mennyire gyakori, hogy valaki 5 napon belül megkapja az első jogosítványát?
Ma voltam bent az okmányirodában reggel. A nyilvantarto.hu oldalon délben még azt írták (kíváncsi voltam hogyan működik), hogy a feldolgozás folyamatban van. Most 5 perce néztem, már az van ott, hogy a kiállítás folyamatban van.
Esélyes, hogy péntekig megkapom?
Eddig még tudtad oldani a dolgaidat máshogy, de most nem tudsz várni pár napot? Csak nem szombaton a diszkó előtt akarsz rajolni fater kocsijával?
De a kérdésre válaszolva, inkább csak a jövő hétre számíts rá.
#4: nem szeretnék rajolni apuci kocsijával, mivel csak anya van, akinek jó lenne nem taxit/betegszállítót hívni a kórházi bejutáshoz, hanem én magam be tudnám vinni. Ha hétfőn még fogadtak volna az utolsó egy órában amikor a Kormányablak nyitva volt, akkor ma simán megkapom, mert ma reggel 8-kor azt írta a nyilvántartó, hogy elkészült és ma kiküldik az okmányirodába.
Az utolsó mondatod elég lett volna, de köszi így is.
Neked is szép napot! :)
És köszönöm a többi választ is!
És min valtoztatott hogy itt mit írtunk?
Ha leírjuk 100-an, hogy 5 percen belül megkapod, akkor sem fogod 5 percen belül megkapni ha épp csak másnap viszi a postás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!