Kézi autómosók hogyan működnek?
Buta kérdés, de még soha nem voltam ilyennél, mindig otthon mostam a kocsit, slaggal, kefével.
Hogy működnek a városi, magasnyomású pisztolyos mosók?
Beallok a két fal közé, eddig oké, és utána? Pénzbedobós vagy bent kell fizetni?
Milyen gombok vannak (már ha gombokkal működik).
Nézzétek UFOnak, sose csináltam. Leírja valaki lépésről lépésre, hogyan mit kell tenni /nyomni/ fogni/menni..?
Pénzbedobós (vagy bérletes).
Beállsz, bedobod a pénzt, kezedbe veszed a pisztolyt, kiválasztod a mosás vagy az öblítés gombot, ügyesen megnyomod, és már csapathatod is lefelé a szutykot a személygépkocsid kasztnijáról és kerekeiről jó hatásfokkal. Jókedvedben fütyörészhetsz is, vagy ilyesmi.
Bedobod a 100 vagy 200Ft-ost, kiveszed a pisztolyt, megnyomod a megfelelő program gombját és onnantól 1-2 percig jön a cucc a pisztolyból. Szépen körbemosod vele az autót. Van mosás, habos mosás, öblítés, wax, száradássegítö adalékos öblítés, stb. Érdemes ezeken sorba menni. Értelem szerűen ami nem kell, pl ilyenkor a bogároldó adalékos mosás, azt ki lehet hagyni.
Kb 10 perc alatt végzel is az egésszel.
A kézi mosó az az, amikor beállsz a mosóba és a személyzet letakarítja kívül-belül a kocsidat. Ez olyan 3-4 ezer Ft szokott lenni. Van ahol vállalnak kárpittisztítást, waxolást, meg ilyesmiket is.
Te az önkiszolgáló mosóra gondolsz. Ahol beállsz a két fal közé, bedobod a pénzt, kiválasztod a programot, és máris csapathatod. Ezeknél 1 perc ilyen 100-125 Ft szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!