Milyen problémát okozhat a túl sok olaj?
Figyelt kérdés
balfék voltam, töltöttem az olajat és elég rendesen elszámoltam magam, elég sok ment bele, maximum jelzés fölé.
milyen problémát okozhat egy ilyen ballépés, mennyire komoly probléma és hogyan orvosolhatom?
2019. febr. 18. 11:36
2/8 A kérdező kommentje:
én is erre gondoltam, de nincs szerelőaknám alá pedig szűkösen férnék be, ezért is kérdeztem mi lenne ha hagynám az egészet úgy ahogy van?
2019. febr. 18. 11:49
3/8 anonim válasza:
Mennyivel van a max. jel fölött? Lényegében nem baj, de szelepek nem lájkolját, vidd el szerelőhöz, vagy keress aknás helyet, meg lehet közölni a árkot is, úgy alá férsz. :) nomád módszer, de ha nincs más lehetőség.
4/8 A kérdező kommentje:
elég rendesen, nem tudom pontosan megmondani, nem gondoltam hogy még annyi van a 4L-es üveg alján, de szerintem lehet akár negyed vagy fél liter is.
2019. febr. 18. 12:04
5/8 anonim válasza:
Negyed vagy fėl literrel öntötted túl? Az mar sok... Ne nagyon indulj vele el. Mindenkėpp engedd le. Főleg ha az mar fėl liter.
6/8 anonim válasza:
Nehogy már a negyed liter sok legyen bele.
De engedj ki akkor egy liternyit és aztán nézd meg a nívót, ha szükséges akkor ebből önts vissza.
7/8 A kérdező kommentje:
áh, a világért sem sikerült kicsavarnom a leengedő csavart. :/
2019. febr. 18. 17:34
8/8 anonim válasza:
melegítés, rozsdaoldó, hosszú nyomatékkulcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!