Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miben jobb a bőrkormány mint...

Miben jobb a bőrkormány mint a műanyag?

Figyelt kérdés

A kocsimban jelenleg bőrkormány van, de a tetején kiszakadt, és zavar esztétikailag meg néha a fogásában is.20 ezerért bőröznék újra, amit már régóta szeretnék, de mindig halasztom, meg benne van az is,hogy kicsit sajnálok rá ennyit.

8 ezerért tudnék ugyan ilyen kormányt venni, ami viszont nem bőrös.

Nem tudom eldönteni, hogy melyik érné meg jobban?Miben jobb vagy rosszabb az egyik mint a másik?

2019. febr. 18. 11:26
 1/2 anonim ***** válasza:

Funkcionalitásában természetesen ugyan az a kettő. A bőr igényesebb, talán valamivel kellemesebb a fogása.

Én nem sajnálnám azt a 12eFt felárat a bőrözésre, hiszen nem kell évente cserélni, évekig fogod nézni, fogni. De ha sima műanyagot veszel, az is ugyan úgy használható.

2019. febr. 18. 12:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Én azt utáltam nagyon a műanyag kormányban, hogy amikor izzad a kezem akkor csúszós. Az első két autómban be is bőröztem emiatt (én magam, a második már egész tűrhetően nézett ki).
2019. febr. 18. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!