Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Derbi senda, miket cseréljek...

Derbi senda, miket cseréljek benne?

Figyelt kérdés
Hali, adott egy Derbi Senda 2009-es évjárat 10.000km fullgyári minden fojtás benne van,kB 60-at megy, 3,5-4l-es fogyasztás. Gyári kipufogó, áttétel stb.. Van hozzá egy gianelli kipufogó rendszer d50b0-hoz (használt).. Ha felteszem rá az egész rendszert miket kellene rajta cserélném, hogy elérje akár a 90-100-as végsebességet és legyen egy olyan 70-80-as utazó tempója,egyáltalán mennyibe fájna ez nekem pénzügyileg? (a kipufogó már megvan) Hallottam olyat, hogy főfúvóka, légszűrő, szívócsonk, áttétel csere...csak nem tudom, hogy hanyasra a fúvókát vagy az áttétel milyen legyen, hogy ugorjon is de a vége ne 75 legyen? Kérem aki tudna ebben segíteni vagy ért hozzá az értelmes módban írjon, nézzétek el ha valami hülyeséget írtam nem nagyon értek hozzá.. Utána olvastam de nem találtam konkrét, helyzetemhez hasonló segítséget:( előre is köszi❤️

2019. febr. 17. 12:05
 1/1 anonim válasza:
Konkrét választ nem tudok adni, de esetleg facebookon Derbi csoportokban hátha tudja valaki.
2019. febr. 18. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!