Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti hol vesztek autópálya...

Ti hol vesztek autópálya matricát?

Figyelt kérdés

A munkám miatt úgy alakult, hogy gyakran kell majd ingáznom autópályán, főleg M1-es.

Mit ajánlotok?

Bármelyik benzinkúton meg tudom venni? Avagy valami app vagy net?

Tudom, hogy nektek egyértelmű, de nekem nem szóval kérlek urak...

2019. febr. 15. 20:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
73%
SMS.
2019. febr. 15. 20:39
 2/11 anonim ***** válasza:
78%

Ahol kényelmesebb.

Ha úgyis megyek tankolni, akkor a benzinkúton.

Ha nem megyek benzinkútra, akkor neten.

Nincs jelentősége, hogy hol veszed. Ott vedd, ahol kényelmesebb neked.

2019. febr. 15. 20:40
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Normálisabb benzinkúton lehet venni. Az a legegyszerűbb.
2019. febr. 15. 20:42
 4/11 anonim ***** válasza:
72%
Aki rendszeresen pályázik, érdemes végig gondolni az éves matrica megvásárlásának lehetőségét, nem lesz-e olcsóbb úgy...
2019. febr. 15. 20:50
 5/11 anonim ***** válasza:
23%

4es jól mondja: Mi 2 megyét használunk többször, arra 10k az éves, teljesen jó.

De azért le kell pontozni, mert szerinted nem tartozik a kérdéshez.

Hát rendben, végülis gyakori kérdéseket magyarok használják és köztudottan soros györgy iránti gyűlölet vezérel mindenkit.

2019. febr. 15. 20:57
 6/11 anonim ***** válasza:
SIMPLE mobil alkalmazás.
2019. febr. 15. 20:59
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Kizárólag benzinkúton, ott kapsz nyugtát is meg minden. Meg az egyik autón van éves pályamatrica is.
2019. febr. 15. 21:02
 8/11 anonim ***** válasza:
A szexshopban szoktam. Ott is lehet kapni.
2019. febr. 15. 23:05
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
nemzetiutdij.hu
2019. febr. 16. 08:16
 10/11 anonim ***** válasza:

Ha főleg az M1-en fogsz közlekedni, akkor elég a három megyére megvenni 15 ezerért egész évre, és ha mégis kell másfele is menned akkor az éves országosat vákasztani. Számold ki neked hogy éri meg. Ha mész tankolni szinte bármelyik komolyabb benzinkútnál megveheted.

Ha nem kell tankolnod, akkor csak ezért felesleges elmenned a kútra, bár ha nagyon ráérsz, azt csinálsz amit akarsz. Nyilván van telefonod nettel, otthon is van géped nettel, melóhelyen is lehet hozzáférésed, én biztos nem csesznék el n időtartamot kútra szaladgálással, ha egyébként nem járnék arra.

Arra kell figyelni, hogy olyan oldalon érdemes megvenni, ahol nem számolnak fel kényelmi díjat. A Simple például számol plusz költséget. De nem látom miért ne lehetne megvenni a matricákat a nemzetiutdij.hu oldalon, ahol ugyanúgy kapsz számlát, nyugtát, igazolást csak elektronikus úton viszont biztosan nem kell kényelmi díjat fizetned. Ha pedig még nem érkeztél meg 2019-be, ki is nyomtathatod. Hogy melyik módszert választod, azt a pillanatnyi helyzeted dönti el, én is van úgy, hogy júton veszem, van úgy hogy neten, de soha nem kényelmi díjas oldalakon

2019. febr. 26. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!