Baszokenra kérdése:
Daewoo Lanost hogy lehetne tuningolni?
Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy milyen turbót, milyen alkatrészeket lehet bele venni mert keresgéltem de nem igazán találtam. A válaszokat előre is köszönöm!2019. febr. 14. 19:23
1/11 veterán vas válasza:
Nagy szerencséd van, tudok segíteni.
A Rába 250 turbó éppen jó rá, a felfogatása tökéletesen egyezik a szívó és kipufogó torok méretével.
Csak fölcsavarozod, és már nyomhatod is.
2/11 anonim válasza:
Azért egy sportlégszűrő sem árt, mert azzal a Rába turbóval már igencsak sportautó lesz :D
3/11 anonim válasza:
És arra is figyelj, hogy csak és kizárólag DAF XF kipufogót tegyél rá!
4/11 veterán vas válasza:
Óóóó, hát ilyen nagyszerű kollégákkal pik-pakk összehozunk egy jó kis tuningot arra a Lanosra! :D
5/11 D. Brasco válasza:
Monster vagy no fear matrica a hátsó ablakra kötelező tuning elem,és lehetőleg valami minél recsegősebb hangú,minél jobban ordító kipufogót tegyél rá....meg a rába turbóból is azonnal négyet!Ha minden hengerre raksz egyet az az igazi....úgy a dívó langyos még a bugatti veyront is lealázza!
7/11 anonim válasza:
Ez is félig Opel?
Mert akkor mehet bele egy C20NE vagy C20XE motor.
De még inkább add el és vegyél valami erősebbet.
Csak, hogy a trollkodás mellé kapj egy használható választ is.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok okos és praktikus ötletet :D. Nekem személy szerint a rába turbó volt a kedvencem! XD
2019. febr. 15. 18:31
10/11 A kérdező kommentje:
Várjatok lehagytátok az orbitális nagy spoilert, és a ratyi felniket. Ja meg a lángmintát.
2019. febr. 15. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!