Milyen terepjárót vegyek?
Most érkeztem terepjáró vásárlás elé, pár félét nézegettem. Daihatsu feroza, mitsu pajero pinin , opel frontera, isuzu trooper. Első sorban benzines érdekel(inkább kisebb motorral). Túl kisméretű nemjó pl: samuraj. 1M ft-ig nézegettem.
Tapasztalatok, vélemények érdekelnének. A "vegyé ilyen Vé nyóóc landróvert mert a többi szar" emberekből elég köszi.
Az általad felsoroltakból a Pajero Pinint venném csak, de nehéz jó állapotút kifogni.
Viszont ahogy látom, kisméretűekben gondolkodsz. Én még belevenném a Honda HR-V-t, összkerékhajtással. Nagy a hasmagassága, könnyebb terepen az is simán elboldogul.
Erre egy Suzuki WagonR+ teljesen elég.
Ha ragaszkodsz az összkerékhez, akkor Subaru Justy (Swift 4x4).
"A Pajero Pinnin jó irány, igazi terepjáró."
A Pinin annyira igazi terepjáró, mint az öreganyám. Viszkós összkerékhajtása van, ha beragadsz a sárba, mire észreveszed, már szét is égetted. Vagy össze. Cuki kisautó, hasonlít a nagytesóra, de hogy terepjáró lenne...
A kérdezőnek azonban a kiegészítése alapján teljesen felesleges terepjáró. A kátyú a terepjáró alatt is kátyú marad, sőt, jobban megérzed benne. Egy valódi terepjáró a magyar utakon nem csak a vesekövet rázza ki belőled de a vesédet is.
Nincs szükség összkerékhajtásra, hiszen nem mocsárba készülsz, és nem hiszem hogy akkora kátyúk lennének a főúton, hogy nem hoz ki ha csak két kerék hajt.
Vegyél bármit aminek nagyobb kerekei vannak és olyan öreg, hogy nem sajnálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!