Audi a6 ALLROAD vélemények?
Figyelt kérdés
motor mindegy, allroad kivitel a lényeg. nekem abszolút a kedvencem, szeretnék majd egy ilyet.2019. febr. 7. 18:46
1/8 A kérdező kommentje:
természetesen a vásárlás szempontjából a motor nagyon nem mindegy, most csak a kérdés arra vonatkozik, hogy magáról az ALLROAD kivitelről mi a véleményetek, még jobb lenne ha tapasztalatok.
2019. febr. 7. 18:47
2/8 anonim válasza:
A6-V6-allroad-quatro légrugóval, automata váltóval isteni!
Családtagomnak volt, boldog volt, mikor meg tudott szabadulni tőle.
A végén már tolatni sem lehetett az autóval.
hengerfejes motort tudunk hozzá adni, ha érdekel.
3/8 anonim válasza:
Dupla öröm. Amikor megveszi és amikor eladja
4/8 anonim válasza:
Draskovics Andris csinált róla videót, nézd meg. Profi a srác.
5/8 A kérdező kommentje:
Draskovics András videóját láttam, követem is. Ő az első szériát ismertette, 15 pluszosan nem vennék ilyen autót.
2019. febr. 8. 12:28
6/8 anonim válasza:
A C6-os már sokkal jobb, ha az érdekel. 3.0 TDI 6 sebességes Tiptronic-al teljesen jó, és csak a légrugókkal lehet már problémád. De azt sem olyan drága már orvosolni.
7/8 A kérdező kommentje:
C6 milyen evjarat?
2019. febr. 9. 20:01
8/8 A kérdező kommentje:
Ugy latom hogy 2008, es pont ilyet akarok c6. Gyonyoru auto.
2019. febr. 9. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!