Mi történhetett a fékemmel? Valaki tud segíteni?
Elmentem melóba hibátlan volt ezidáig.Hazafele autó indít s nincs fék!
Ha tövig benyomom akkor lassul valami ici picit.
féket ha benyomom olyan hangja van mint ha pumpálnánk valamit,valahol mintha a levegőt nyomná ki...legalábbis én igy hallom
Szervizbe fogom vinni csak ötleteket várok,hogy mi lehetett vele Mindenkep szerviz vagy ha az uj alaktreszt megveszem egy maszek autószerelő is megtudja csinalni?
Valószínű elfáradt valamelyik munkahenger. Leginkább a hátsó szokott, ha dobfékes.
Alánézel, és tiszta fékolaj elvileg azon az oldalon minden.
Így ne menj vele mert nem fogsz tudni megállni vele.
Valamelyik munka henger enged.
Azért az kicsit vicces, hogy itt kérdezősködsz, de majd te megveszed az alkatrészt...
Ha ennyire értesz hozzá, akkor hajrá, ugorj neki azonnal, a fék nem vicc!
"Valaki tud segíteni?"
Természetesen. Egy korrekt szerelő.
A fék nem játék. Nagyon sok mindent meg tudok én is csinálni magam is, sőt még féktárcsa/betét csere is menne, de mivel a fék tényleg nem játék, így azt szerelőre bízom és fékjavítás esetén kérek számlát is (máskor nem), mivel így egyértelmű a felelősség, ha mégis gond lesz a fékkel (neadjisten baleset).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!