Milyen üzemanyagot kell tankolni egy 600 cc sport motorba?
Figyelt kérdés
Egy 2015-ös yamaha r6-ba kellene tankolni,de nem tudom melyik lenne a legmegfelelőbb nafta.
Thx.
2019. febr. 4. 08:54
1/6 anonim válasza:
Jó neki a sima 95-ös is, de a GSX-R-ek szeretik, sőt, meghálálják a 100-as benzint, konkrétan én 100-as MaxxMotiont tankoltam az 1000-resbe.
2/6 A kérdező kommentje:
Akkor jó lesz nekem is a 100as.
Thx.
2019. febr. 4. 11:23
3/6 anonim válasza:
Nagyjából felesleges a 100-as, ha a motor 95-ösre van hangolva. Nem lesz erősebb, nem fog kevesebbet fogyasztani. Egyetlen előnye, hogy ha nem használod pár hónapig, kevésbé fog belerohadni a benzin az adalék miatt. Évente párszor szoktam 100-ast tankolni bele, főleg akkor, amikor tudom, hogy nem fogom használni egy darabig.
Szerintem nem ér meg literenként 50 forintot,de ez is olyan, mint egy hitvita, ahány ember, annyi vélemény. Ártani nem ártasz a 100-assal, úgyhogy ha tankonként 1500 forint nem számít, akkor végül is mehet bele 100as is. Csak ne várj csodát tőle :)
4/6 anonim válasza:
De, ezekben az újabb motorokban is van már motorvezérlő, ami felismeri a 100-as benzint.
5/6 anonim válasza:
Ez biztos? Nem is tudtam, köszi szépen! :)
6/6 anonim válasza:
#4 A motorvezérlő avagy ahogy a köznyelv ismeri kopogás ézékelő, azt ismeri fel ha szarabb az üzemanyag mint az optimális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!