Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Toyota Yaris 1.4 d4d milyen...

Toyota Yaris 1.4 d4d milyen motorja van?

Figyelt kérdés
Üzemanyagbefecskendező rendszere milyen?
2019. febr. 2. 18:38
 1/6 anonim ***** válasza:

diesel, közös nyomócsöves (common rail)

[link]

2019. febr. 2. 18:43
 2/6 A kérdező kommentje:
Mennyire megbízható?
2019. febr. 2. 18:48
 3/6 anonim ***** válasza:
1.4 D4D 90 lóerős automata Corollája van az unokatesóm Apukájának 3 éve csak rövidtávon használja ( mozgássérült ) és semmi baja sincs a kocsinak. ja és igen CR. Nem rossz az.
2019. febr. 2. 21:22
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Nekem van már tapasztalatom a cr rendszerrel kapcsolatban (igaz nem saját autóval) egy ismerősömnek tönkrement az autóban az egyik porlasztó és valahogy az egész motort vitte magával. Hibakód tömkelege volt az előzménye, letiltott az autó 3000-ret tudott csak forogni a motor. Füstölt orrba szájba. Ezután kopogott a motor totálisan traktor hangja lett. Elektromos/vákuum rendszerek mentek benne tönkre Egyik henger leállt működni. Majd széthullott a motor. 150000 km volt csak az autóban. Nem saját autó volt nem emlékszem hogy pontosan így volt-e a sorrend. Az biztos hogy a porlasztóval kezdődött.
2019. febr. 3. 02:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez egy nagyon jó kis nyűhetetlen motor
2019. febr. 3. 08:13
 6/6 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a választ. Nem írtam le az előbb, egy opel Astra 1.7 cdti-ről van szó Isuzu motoros az is japán, befecskendező rendszer nem tudom milyen gyártmány.
2019. febr. 3. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!