Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lehet kapni itthon Ford...

Lehet kapni itthon Ford Mustangot?

Figyelt kérdés

Szeretném leszögezni, tudom hogy az 5000-es mennyit eszik. Tudom, hogy fenn is kell tartani.

Ez nem fog gondot okozni.

Magyarországon lehet venni? Értelemszerűen újra gondolok, szalonból.

2019. febr. 2. 18:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
55%

Vagy golddigger, vagy örökölte a lóvét.

De aki ilyen életképtelen, az biztos, hogy nem saját kútfőből kereste meg rá a pénzt.

De a legvalószínűbb, hogy csak egy álmodozóval van dolgunk.

2019. febr. 2. 21:48
 12/13 anonim ***** válasza:
49%

A 67-es Shelby? De aranyos vagy :D 200.000€-ért mennek Mobile.de-n. Szép autó igen. Tök jó elővenni hétvégén egyszer. De hétköznapi közlekedésre abszolút alkalmatlan.

Ezzel szemben adott egy 2019-es GT, ami hétköznapi használatra abszolút rendben van. Megy, szerintem szép is. És Mindez nem kerül 20 millióba Ft-ba sem újonnan. Lehet itt hasonlítgatni a klasszikushoz, csak semmi értelme.

Ugyan ezt a a teljesítményt és élményt egy Audi / BMW / Merci ebben a kategóriában 1,5-2 szeres áron kínálja. És azokkal elveszel a 4 hengeres dízelek között...

Kérdése: Igen lehet venni, Ford oldalán már konfigurálható is.

2019. aug. 1. 13:29
 13/13 anonim ***** válasza:
Mert a Ford sajat honalpja nyilvan nem egyszerübb, vagy szimplán a reklám helye volt?
2019. okt. 2. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!