Hogy kezelitek a szeretett autótokkal, illetve a márkával kapcsolatos "poénokat"?
Van sok vicces kép,poén, de én a legtöbbön úgy feltudom húzni magam, ha az a szeretett márkám, hogy utólag már kellemetlenül érzem magam, de nem tudom megállni.
Baráti körben is pillanatok alatt átmegyek személyeskedésbe, de ennek ellenére tartom,hogy néhány viccesnek szánt poszt megérdemli a személyeskedő stílust.
Én minden autótípust és annak használóját megértem, elfogadom, nem akarok megbántani senkit sem a választása miatt, minden márkának megvannak a jó tulajdonságai.
Mégis én a facebookon is úgy beletudok lendülni az ilyenekbe, nem tudom ezt a helyén kezelni.
Fanatizmusból használom azt a márkát amit, sok autót kipróbáltam, volt más autóm is, szerettem de már nem váltanék márkát.
Természetesen nem írom le, mert itt is sec-perc alatt bepöccennék a trollokra, a tippelgetésre meg nem reagálok.
Kérdés,hogy aki nem csak A-ból B-be járó eszközként tekint az autójára, az hogy kezeli a márkával kapcsolatos vicceket, sértéseket?
Én mindenkitől azt hallgattam,hogy a "francia f.s"
Mikor valaki megkérdezi,hogy milyen autóm van?? Hát francia f.s :D Imádom szeretem amúgy,még úgy is,hogy problémás 1.6 thp.
Szóval én nem húzom fel magam ilyenen,butaság lenne..poénosan veszem és ennyi.
Nem tudom, nekem olyan autóim vannak amik megbízhatóak és nem kifejezetten boyracer kocsik, még nem találkoztam a márkával kapcsolatos mémmel/poénnal.
Kivéve az Audi, de azt utálom és megszabadulok tőle ahogy tudok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!