A Jármű Szolgáltatási Platform valamennyi rendszámot tartalmazza?
Az egyik autó egy 1990-es négyütemű Wartburg, a másik egy 1994-es VW Vento. Mindkettőnek a család volt az első tulajdonosa. A helyzetet azért sem értem, mert az OkmányApp-ban -amely ugye fizetős szolgáltatás -korábban lekértem az autók adatait, és mindkét autó szerepel azokban. A Warburgot 2012-ben vonták ki a forgalomból ideiglenesen, míg a VENTO még forgalomban van.
Azt hittem, hogy a tesztüzem miatt nem teljes az adatok köre, azonban a tesztüzem végével, azaz ma is nem találja a két rendszámot a rendszer.
Az se feltétlenül igaz, hogy a régóta forgalomból kivont jármű adatait a rendszer nem tartalmazza. Tavaly októberben a Duna alacsony vízállása miatt a folyóból előkerült Lada rendszáma EHG-600. Ezt a rendszámot a rendszer tartalmazza, a kocsit 2001-ben vonták ki a forgalomból.
Szóval nagy itt a kavarodás, úgy látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!