Mercedes e220d 2018?
sziasztok. megéri 10 évre hinni a német autógyárnak, szeretnének egy elegáns, nagy csomagterű autót amivel naponta 100km-t járunk, és nem hagy ott minket.
Kb 10 évig szeretnénk ha megmaradna minimum.
1950 köbcentis dízel, 194 lóerővel
Lenne rá garancia is. Az autó szalonból lenne
Tapasztalatok esetleg? Tanácsok?
Igen, kedves első, ugyanis az újból is lehet 3 év múlva probléma. És lehet, de ismétlem, nem vagyok biztos benne, hogy cserben hagy a cég.Még nem volt ilyen kaliberü autónk.
Eddig egy VW passat-ot vezettünk.A bagolyszemes verzió.
Ugyanis nem biztos , hogy mive, sokat vagyok külföldön, 3 4 év múlva megállna a kocsi, könnyen haza tudnánk ugrani.
A szerviz lesz.rja ha később neked bármi bajod lesz.
Ez különösen igaz a mercire .
Volt egy pár éve Juszt műsora , A tv ügyvédje.
Abban volt olyan ez a márka hogy pár év alatt kilyukadt a rozsdától és össze vissza küldözgették a gazdáját, de nem csináltak vele semmit.
A másik pedig egy Vito volt, ami annyira tönkre ment hogy a végén már csak tyúkól lett belőle. Na ezt sem javították meg soha.
A harmadikat pedig a FUVAR újságban olvastam, hogy egy vállalkozónak a merci 318-as kisteher autóiból, 3-nak eltört a főtengelye. Elvitték a szerviz szakemberei és megállapították hogy a sofőr rosszul váltott sebességet. Mind három autóban, mind a három sofőr hülye volt ezek szerint.
A vállalkozó persze tönkre ment.
Az Audi soha nem tetszett.
Most végképp nem, egy túlárazott Volkswagennek tartjuk.De ez csak az én véleményem.
Németországtól elkezdve Közel Keletig E osztályokat használnak taxinak
Valószínüleg a megbízhatóságukból adódóan
"Vagy a VW egy lebutított Audi, én 4 saját Audi után inkább ezt mondom, de ebbe ne menjünk most bele. A Mercedest őszintén tudom ajánlani."
Rendben. Köszi a választ. Megkérdezhetem, hogy a gari lejárata után is márkaszervízbe viszed, vagy "a sarokra"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!