Miért ganúsan olcsó a Jeep Grand Cherokee terepjáró használtan?
2005, 2M forint??? Annyiért lassan már pofont se adnak...
Van ennek a típusnak valami spéci hátránya??
Azért azt mondani egy Grand Cherokee-ra, hogy vacak elég túlzás!
Jó az, csak sokba kerül....
Nem ilyen fizetésekhez "tervezték".
Nem kell elfelejteni, hogy USA-ban az üzemanyag ára jelenleg 180ft/liter körül mozog, és amikor ezeket az autókat csinálták fele ennyi sem volt az üzemanyag ára szóval a fogyasztást totál nem kell(ene) nézni ilyen autóknál.
Én mit meg nem adnék ha egy 5.2-es V8-as cherokee-val mászkálgathatnék! (Bár én az előtte levő ZJ-t választanám).
Óóó nyugi, nem fogsz sokat melózni a Jeep-el, nem bírja a napi használatot :D
Egy kombi A6 is megfelel a célodnak, a horgászás nem kifogás. Én is járok horgászni, minden tó megközelíthető legrosszabb murvás úton, amire bármilyen autó alkalmas. Az ilyen vad, elhagyatott semmi közepén található tavakban meg nem lesz hal. Na de én írtam utóbb a Touareget is, nem is gondolod, hogy terepen milyen jó, ha mégis terepezni akarsz vele. És sokkal alkalmasabb autópályázásra is, a Jeep-el például 130-nál már félő, hogy felszállsz, olyan instabil, a Touareg meg erre lett kitalálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!