Dobfék betét csere kb. mennyi a munkadíj, bonyolult művelet?
Figyelt kérdés
Astra g autóban.2019. febr. 1. 12:18
1/5 D. Brasco válasza:
Csak simán betétet magában sosem cserelunk.....az felesleges penzkidobas mert a fék nem lesz jó tőle.....akkoz vagy a dobot is fel kell szabalyozni vagy abbol is kell új!
Egyebkent egy viszonyleg egyszerű művelet,szoval nem fog rámenni a gatyád
2/5 Beviz Elek válasza:
Nem tudom mennyi a munkadíj, én életem első dobfékét egyedül szétszedtem és összeraktam. Egy szerelő kisujjból pikk-pakk meg kell csinálja.
3/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a válaszokat!
2019. febr. 1. 18:13
4/5 anonim válasza:
Azért olyan helyre vidd, ahol már csinátak ilyet, nekem amikor cserélték rosszul tették vissza az önállító racsnit és nem működött.
Maga a dobfék/fékbetét minden autónál egyforma, de az ilyenek miatt nem árt egy kis típusismeret.
5/5 A kérdező kommentje:
Így lesz köszi, ment a pacsi. :)
2019. febr. 1. 23:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!