A márkaszervízben kb mennyi lehet egy vezėrles csere?
Jobban jársz ha felhívod őket és akkor mindent elmondanak.
Mert lehet hogy időpontot is egyeztetni kell, főleg meg ha tele vannak munkával. Akkor az árat is megmondják.
Nem ártana tudni, hogy láncos vagy szíjas a vezérlésed.
De a legegyszerűbb tényleg az lenne, hogy e-mailben rákérdezel egy márkaszervizben.
Nem értem mért ír olyan, akinek lövése nincs arró, hogy akár a z16xep, akár a z16xer szíjas motor.
Én megvártam a legutóbbit is és azt azt megelőzőt is. Nagyjából egy óra alatt meg is volt (1.7cdti), addig a szalon részen nézegettem az új autókat, beszélgettem az értékesítőkkel. Szerintem nem tartottam fel őket, örültek hogy ők sem csak unatkoznak.
Sacc/kb: Ha jó rémlik, sem xernél, sem xepnél nincs benne a vízpumpa a vezérlésben. De erre nem vennék mérget, csak így emlékszem. A gyári készlet 50-60 körül van. Az óradíj 12-15e körül és 2-2,5 órába bele kell férnie. Tehát 100 alatt (~70 körül) megáll a történet. Ha vízpumpa is kell, akkor valamivel több.
Beszėltem velük. Vezėrlės 70, olajcsere, olaj,lėg,pollen szűrők 30. Ebbe benne van az anyag ár illetve a munkadíj is.
Az szakszervízben nem tűnik annyira soknak. Jó, nem is kevės
4 órát mondtak rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!