Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A márkaszervízben kb mennyi...

A márkaszervízben kb mennyi lehet egy vezėrles csere?

Figyelt kérdés
Opel Astra H 1.6 benzines. Aki ott csinaltatta kb mennyibe került? Illetve mennyi idő alatt csináltak meg? Gondolom meg lehet várni. 2-3 óra hossza alatt megvan?
2019. jan. 30. 19:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
10 000ft/óra munkadíj + anyag
2019. jan. 30. 20:03
 2/12 anonim ***** válasza:

Jobban jársz ha felhívod őket és akkor mindent elmondanak.

Mert lehet hogy időpontot is egyeztetni kell, főleg meg ha tele vannak munkával. Akkor az árat is megmondják.

2019. jan. 30. 20:04
 3/12 anonim ***** válasza:
Én csak 1.7cdti-ben csináltattam két éve. De mivel tök más motor, ez a te szempontodból nem releváns. Egyébként 60-70e körül volt, gyári készlettel, munkadíjjal, számlával, garanciával.
2019. jan. 30. 20:05
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Én kb. 40-50 ezerre tippelem, plusz anyag. A 10.000 forintos óradíj egy márkaszervizben igencsak kedvező, még ha plusz ÁFA, akkor is
2019. jan. 30. 21:55
 5/12 anonim ***** válasza:

Nem ártana tudni, hogy láncos vagy szíjas a vezérlésed.

De a legegyszerűbb tényleg az lenne, hogy e-mailben rákérdezel egy márkaszervizben.

2019. jan. 31. 07:23
 6/12 anonim ***** válasza:
Ne várd meg! Koránt sem biztos hogy megcsinálják 2-3 óra alatt. Addig ne rugdosd ott a kavicsokat, az frusztrálja a szervizeseket is. Hagyd ott nekik az autót, de beszéld meg velük hogy mikor mehetsz vissza érte kb. Úgyis felhívnak majd amikor kész van. Egyébként 5 Deáknál nem lesz kevesebb. Már ha mindent cserélnek amit kell (görgő, pumpa)
2019. jan. 31. 07:34
 7/12 A kérdező kommentje:
Ma felhívom őket. A megvárast nem úgy ėrtem hogy ott ülök felettük. Csak 40 km re vannak. Ha időpontra viszem akkor 2-3 órat csavargok a varosba vagy ilyesmi. De legyen 4 óra. Ne kelljen otthagyni visszamenni ilyesmi. Erre ėrtettem, hogy megvárható e, megcsinálják pár óra alatt.
2019. jan. 31. 07:48
 8/12 anonim ***** válasza:
38%

Nem értem mért ír olyan, akinek lövése nincs arró, hogy akár a z16xep, akár a z16xer szíjas motor.

Én megvártam a legutóbbit is és azt azt megelőzőt is. Nagyjából egy óra alatt meg is volt (1.7cdti), addig a szalon részen nézegettem az új autókat, beszélgettem az értékesítőkkel. Szerintem nem tartottam fel őket, örültek hogy ők sem csak unatkoznak.

Sacc/kb: Ha jó rémlik, sem xernél, sem xepnél nincs benne a vízpumpa a vezérlésben. De erre nem vennék mérget, csak így emlékszem. A gyári készlet 50-60 körül van. Az óradíj 12-15e körül és 2-2,5 órába bele kell férnie. Tehát 100 alatt (~70 körül) megáll a történet. Ha vízpumpa is kell, akkor valamivel több.

2019. jan. 31. 09:05
 9/12 A kérdező kommentje:
A16xer
2019. jan. 31. 09:22
 10/12 A kérdező kommentje:

Beszėltem velük. Vezėrlės 70, olajcsere, olaj,lėg,pollen szűrők 30. Ebbe benne van az anyag ár illetve a munkadíj is.

Az szakszervízben nem tűnik annyira soknak. Jó, nem is kevės

4 órát mondtak rá.

2019. jan. 31. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!