Skoda Octavia 1.6 CRTDI DSG automata váltóval? Valaki próbálta?
Figyelt kérdés
Elbírja az Octavia testét ez a motor? Mennyire dinamikus?2019. jan. 28. 21:41
1/10 anonim válasza:
Vezettem ilyet olyan 500kmen át.
Autópálya rendben a 180at kényelmesen tartja és 7.2 litert evett csak.
Autóút. előzni is lehet vele megfontoltan. De nem életveszélyes csak nem fogsz kamionokat elozgetni egymás után :))
Városban nem voltam vele de pár megállás volt, teljesen tökéletes
2/10 anonim válasza:
Elbírja. Nekem is ilyen van, csak manuális váltóval. Dinamikus? Nem.
Ha lapulni akarsz az ülésbe, akkor 2.0 CRTDI-t nézz 140 lótól felfele!
3/10 anonim válasza:
A motorja egész jó, nem tapaszt az ülésbe, de 180-ig bármekkora tempót lazán tart, és azért előzni is lehet vele. Megbízható motor, csak az EGR szelep és a DPF a gyenge pontjai. A DSG váltónak több változata van, vannak nagyon tartósak, és problémás DSG-k is.
4/10 A kérdező kommentje:
Koszi az eddigi valaszokat! Ha valasztanatok kellene, ezt az Octaviat valasztanatok ezzel a 115 lovas tdi motorral dsg valtoval, vagy Full extras Honda Civic-et 1.6 dizel motorral, manualis valtoval?
2019. jan. 30. 13:52
5/10 anonim válasza:
Próbáld ki mindkettőt. A civicrol nincs sok tapasztalat de ha olyan mint a régi 2.2 Diesel megbizhatosagra akkor azért az nem kérdés . De ezt majd a jövő dönti el.
A dsg jó dolog a civicben meg ott a lendkerék a végén ugyanannyi lesz :))
7/10 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam mindkettőt és egyértelműen az Octavia volt a döntés (pedig a manuális váltóval próbáltam ki). DSG -vel totálé más világ lesz, kíváncsian várom! :)
2019. febr. 1. 09:07
8/10 A kérdező kommentje:
Update: Nagyon jó a DSG váltóval! Főleg S fokozatban, meglepően jól gyorsul és korrekt fogyasztás hozható ki belőle! :)
2019. ápr. 3. 22:34
9/10 anonim válasza:
Na ennek örülök. Hány sebességes DSG, 6 vagy 7?
10/10 A kérdező kommentje:
7 sebességes. A dupla kuplungos dsg nagyon könnyedén vált, s megvagyok lepve, hogy ezt a 4.7 méteres autót is milyen könnyen viszi ez a kis dízel motor. A civictől többet vártam, de az Octavia sokkal jobban ugrott, örülök, hogy a Skoda lett! :) Full fekete, az üvegek is besötétítve természetesen! :D Dízel DSG-vel remek párosítás!
2019. ápr. 4. 07:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!