Milyen fajta autód van? Új vagy használt volt amikor vetted? Hitelre vagy egyösszegben fizet (t) ed?
Figyelt kérdés
Megbántad vagy nem?2019. jan. 28. 14:08
12/18 anonim válasza:
Suzuki Ignis 2003, egy összegben. Nem bántam meg, bár sokkal több meghibásodást produkált, mint a "sose romlik el" című városi legenda alapján várható lett volna (váltó, hengerfej).
13/18 anonim válasza:
Mazda 6 2015os fél évesen vettem. Kp.
Ford Mustang GT 2018 újonnan kp
14/18 anonim válasza:
Ja és nem bántam meg, körültekintően vettem.
15/18 anonim válasza:
'97-es Audi A4, kp. 3 éve vettem. Azóta 80.000km-t mentem vele. És még mindig imádom.
16/18 anonim válasza:
Céges Focus Mk3 Facelift. Viszonylag új és fillérembe nem kerül (vagy a munkámmal fizetek érte, ki hogy nézi).
17/18 anonim válasza:
Porsche 911, 2010-es kp.
Maesrati quattroporte 2007-es, kp.
Nissan gtr 2014-es kp.
Cadillac escalade 2009-es kp.
Vw phaeton 6.0 w12 2004-es kp.
Mercedes g350d 2006-os kp.
Egyiket se bántam meg.
18/18 anonim válasza:
Egy új autó van a családban, apámmal közösen használjuk, kp-ban volt vásárolva, és nagyon jó, mert megbízható, szaladgálós kisautó. A többi a sajátom, azok irracionális autók, de mind kp-ra van véve. Egyet sem szoktam megbánni, mert ha szar autót is veszek, azért veszem meg, mert rákívánok, aztán ha nem tetszik, 1 év után eladom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!