Malaboy kérdése:
Nagyon megteccettek a supermoto-k. Szeretnék Venni egyet,125-150 ccm-est, papirokkal, rendszámmal. Melyik a legjobb választás? 250 ezerig gondoltam,270 belefér mer lehet alkudni is . Szerintetek milyent? Jól nézzen ki!
Figyelt kérdés
2010. jún. 30. 13:14
2/3 A kérdező kommentje:
a KTM jó, de nem 450re gondoltam, hanem 250 :D
2010. jún. 30. 19:43
3/3 anonim válasza:
Husqvarna SM 125
csak, hogy tisztában légy pár dologgal, ha supermotot-t veszel:
1. iszonyat sokat fogyaszt akár 8-10 L
2: ezek a motorok közel állnak a versenymotorokhoz, rengeteget kell velük foglalkozni.
3. elég nehéz lesz kifogni jó állapotút, hiszen eléggé kihajtják a lelküket az emberek, szóval vásárlás után lehet egyből vehetsz uj dugót, csapágyakat
4. hosszútávon iszonyant kényelmetlen, csak városi használatra ajánlanám
szóval ah nem értesz a motorokhoz, szerintem ne ilyet szerezz be, mert nagyon megjárhatod
remélem segítettem, hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!