Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek a 2005-2006o...

Walk w1th mee kérdése:

Mi a véleményetek a 2005-2006os C180 Merciről?

Figyelt kérdés

A merci nálam bizonyitott,ráadásul a W210 E200cdi,át adtam faternak,és nekem kellene valami más helyette.Bmw-ben is töröm a fejem,de tudom hogy ráfáznék és folyton kellene valamivel rohangálni a szervizbe,volt 320dm és kiábrándultam a bmwből:(Nincs időm már szervizeket keresni kutatni minden apro bisz basz miatt nekem kell 1 jó menettulajdonságú strapabiró autó kevés hibalehetőséggel.

Mindenképp 2005-2006ost vennék,és benzinest,ez a motorcsalád inkább elterjedtebb,ebben már más az óracsoport stb,nem az a "'régi". Ahogy néztem gyorsulási videókat egész jól lépik minden sebességből ahhoz képest hogy csak 143lovas.

Valakinek van tapasztalata?:) aki hosszabb távon használt ilyen mercit vagy családból vagy valami?:)

2019. jan. 26. 23:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Egy szo van ra: 'striciauto'. Vedd meg, ennyi.
2019. jan. 27. 00:12
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem vagizni kell:D meg stricizni,stricizni akkor inkabb az E vagy s osztaly:D
2019. jan. 27. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!