Megbüntethető az aki a parkolóban a vonal közepére áll és ezzel két helyet foglal el?
Tehát ki hívható-e a rendőr ilyen esetben?
Csak akkor szabályellenes ha fel van festve a vonal?
Ha büntethető, akkor az áruházak parkolóiban is intézkedhet a rendőr vagy ott más az illetékes?
Kérdező én értem, nemrég volt ilyen kérdés, ott is kifejtették a tudósok, hogy ha valaki hülye, akkor mindenki lehet az. Engedd el, aki tahó az beáll a rosszul parkoló mellé szintén rosszul, aki nem, az meg beáll a következő sorba normálisan és gyalogol 10 méterrel többet.
Hiába szankcionálnák, ki járna ki büntetni? A közlekedésrendészet kimerül a trafipaxozásban...
El kell engedni a parkolós nácizmust meg a többi hasonló közlekedési marhaságot!
Én pl a bevásárlóparkolókban szívesebben állok meg a bejárattól messzebb, ahova mások lustán leállni, mert akkor többet kell gyalogolniuk.
Amíg tudok, örülök, hogy gyalogolhatok. Mindig van helyem. Mindig a két vonal közé állok. Sosem áll mellém senki. Sosem nyitják rám az ajtójukat.
Ennyi előnyért már bőven megéri.
Nem nagyon szoktak ilyenekkel foglalkozni, és egyébként is megbocsátható, mert:
-lehet van még 100 másik hely a közelben
-mikor leparkolt, lehet hogy két másik autó rosszul parkolt le, és csak így tudott beállni közéjük
-hóval volt fedve a parkoló, nem látszott a vonal
Egyébként sokan tényleg rémisztően hanyagok, és le se szarják, hogy hogy teszik le az autót: ferdén áll, félig kilóg a segge, két helyre áll be... Nem is értem az ilyeneket. De el kell nézni, nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!