Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első vezetés órára kell...

Első vezetés órára kell magammal vinnem valamit?

Figyelt kérdés

Személyigazolvány gondolom, de nem tudom kell e a bizonyítvány, hogy elvégeztem a 8 általánost, vagy az orvos alkalmasságit, vagy bármi egyebet?

Köszönöm!:)

2019. jan. 21. 11:03
 1/4 anonim ***** válasza:
10%
Személyi, lakcím, tb kártya , és szülő imgedély, hogy vezethetsz ezt közjegyzővel hotelesítsd mert a határon kérik, hogy Marcika vezethet. Ja és menj Te is , kvázi vidd el magad. LoL
2019. jan. 21. 11:07
 2/4 A kérdező kommentje:

Elmúltam 18, így szerintem szülői engedély már nem kell. Igen, az mindenképp hasznos, ha viszem magam!:D

Köszi!

2019. jan. 21. 11:24
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Mikor az autósiskolában jelentkezel, akkor kérik el a bizonyítványod, meg az orvosi alkalmasságit. Befizeted a pénzt, elvégzed a KRESZ tanfolyamot + vizsgát megcsinálod.

Ha ezzel megvagy, ilyenkor jön a vezetés.

Ha idejutsz, már van vezetési kartonod, amin minden adatod rajta van, ami szükséges. De azért az első órán az oktató úgyis leellenőrzi, de csak megkérdezi h mikor születtél, anyukád neve, meg stb.. De az már neki megvan, csak olyan adategyeztetés szerű.

A személyi úgyis nálad van mindig, gondolom én, de nem fogják elkérni.

Csak te kellesz, hisz minden szükséges adatot elkértek már, mikor jelentkeztél az autósiskolába. :)

2019. jan. 21. 12:33
 4/4 anonim ***** válasza:
81%
Nem derül ki a nemed a kérdésből, de olyan cipő nem árt, ami lapos sarkú és kényelmes.
2019. jan. 21. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!