Suzuki Swift gólyaláb csere előtt állok. Vélemények?
Eléggé aggaszt, hogy a mai napig panaszkodnak, hogy a régebbi Swiftek kereke ki tud törni. Ahogyan olvastam, emiatt volt is visszahívás korábban a Suzukinál.
Mindenesetre jobb megelőzni a bajt, szeretném a két első gólyalábát kicseréltetni az autónak.
Milyet érdemes bele tenni? (Hosszú távra tervezem).
Mások a Monroe márkát javasolták, viszont azok gáznyomásosak, tudomásom szerint viszont a gyári olajos benne. Így viszont egymás ellen dolgoznának, nem?
Ha az ön autója:
1.0 motorral van szerelve, és az utolsó hat karakter 317151 és 908872 között van;
1.3 motorral van szerelve, és az utolsó hat karakter 316394 és 908619 között van;
1.6 motorral van szerelve, és az utolsó hat karakter 320947 és 842813 között van;
...akkor az ön autója is beletartozik abban a 124375 autóba, amelyek nagy valószínűséggel a problémás első lengéscsillapítókból kaptak.
Meg nézd meg hogyha berva márkájú és rozsdál akkor érdemrs cserélni. Egyébként felesleges...
Nem tudom mennyire igaz, erről a "régebbi swift kereke ki tud törni" jelenségről, még nem hallottam.
Különben nem hinném, hogy érdemes két komplett -egyébként még használható- gólyalábat kidobni, csak azért mert mondták... :(
Létező jelenség (volt), és még 4-5 évvel ezelőtt is találkoztam rá esettel, amikor 2003 előtti Swift gyári gátlóit még visszahívás keretében cserélték.
Ahogy az első válaszoló írta, ellenőrizd, hogy az autód beleesik-e az intervallumba, de ugye ez is csak akkor lényeges, ha neked még a gyáriak vannak benne (azok?). Ha viszont már cserélték, és semmi bajuk, nincs olajfolyás, nem rozsdás, rendesen csillapít, akkor felesleges piszkálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!