Fagyban kint lehet akkumlátort tölteni nem lehet lesz baja a töltőnek?
Figyelt kérdés
2019. jan. 19. 20:17
1/11 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz a töltőnek. Egy kamionnak ha kell tölteni , nem viszik be a melegre.
2/11 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!
2019. jan. 19. 20:29
3/11 anonim válasza:
A töltőmnek van külön programja 0 fok alatti töltéshez. De ha a tiéden nincs ilyen, baja nem hiszem, hogy lenne.
4/11 anonim válasza:
Nyugodtan töltheted kint is. Viszont ne töltsed zárt helyiségben, mert töltéskor robbanékony hidrogéngáz képződik és egyetlen szikra robbanást okozhat!
5/11 anonim válasza:
hidrogén. gondozás mentes teljesen lezárt aksinál. na megint tanultam hahahahahhhahaaaaa
6/11 anonim válasza:
5-ös válaszoló,
honnan tudod, hogy milyen akkumulátora van a kérdezőnek?
Én preventíve írtam, de te ezt nem fogtad fel. Talán ki kellett volna jobban fejtenem. Ezt elismerem hibámnak, de visszautasítom a gúnyolódásodat!
7/11 anonim válasza:
az a vicc, nem csak itt, máshol is omlik belőled a h.ség. és valaki sztem rólad írta, hogy újra aktív a lepontozós. ssaa volt ha nem tévedek
8/11 anonim válasza:
5ös! Tévedsz! Mert a gondozásmentes, zárt akkunak is van szellőzője. Tdhát nem mondtak hülyeséget, ellentétben veled...
9/11 anonim válasza:
Teljesen légmentesen lezárt ólom-savas akku nincs. Ha 14,4V fölé megy a töltőfeszültség, akkor bizony bomlik benne a víz, ami gázképződéssel jár. Ha teljesen zárt lenne, szétvetné a nyomás.
10/11 anonim válasza:
# 5/9
Teljesen lezárt akksi. Haha. Ma is tanultunk valamit. Gondozásmentes akkumulátor meg nincs. Legalábbis amit annak hívnak, az nem az. Az maximum hozzá nem férhető akkumulátor. Ugyanúgy sav van benne, csak nem tudsz utántölteni. Egyszer túltöltöd, kinyomja a savat, aztán dobhatod ki. Parasztnyelven zselés akksinak hívták régen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!