Létezik ilyen fejegység Octavia 2 FL-hez?
Gyári Swing rádiómat cserélném le. Egyik opció a gyári Bolero, hogy legyen SD bemenetem illetve az SD-n tárolt számok között gyorsan tudjak navigálni, ha nyíg a gyerek, hogy melyik másik adott számot kéri.
Akinek van Bolero-ja, az elégedett vele? Elég gyors a menüje?
Jelenleg mp3-as és sima CD-n vannak a gyerekzenék, de az id3-tag beolvasás borzasztó lassú, ha gyorsan akarok váltani akkor trackszám alapján kell, így fejben kell tartsam, hogy hanyas folder, hanyas szám pl. Grillus Villmostól a Hóember című dal. Jobb lenne, ha képernyőt taperolva, fejlett és gyors keresőfunkcióval vagy navigációval 2-3 pillantással/érintéssel ki tudnám választani a megfelelő számot.
Létezik ilyen andriodos fejegység, hogy mégsem a Bolero mellett döntsek?
További „must have” elvárások, ha létezik:
- ne legyen rosszabb a hangja, mint a Swing/Bolero gyári fejegységnek
- működjön az OPS (első és hátsó tolatószenzorokat mutassa)
- legyen gyors és egyszerű a zeneszámok közti navigáció
- legyen jó az (RDS-képes) FM tunerje (mert ha nincs gyerek, akkor én rádió párti vagyok)
- USB/SD lejátszás (elég az egyik is)
- működjön együtt a gyári bluetooth kihangosítóval (saját, beépített bluetoothja lehet, csak az nem érdekel, a gyárit akarom használni)
Opcionális elvárások, melyek az esetlegesen túl magas felár miatt hanyagolhatóak:
- gyári kinézet (plusz pont, ha még keretet sem kell cserélni)
- beépített GPS Waze használattal (beépített vagy rejtve használható külső gps antennával)
- ha a Waze használható akkor a netet wifi-n vagy még inkább beépített 4G képes mobilnetről kaphassa (van mobilnetes társkártyám)
- távvezérelhető legyen telefonról, hogy ha én nem tudok/akarok a vezetés miatt foglakozni a zeneszámokkal, akkor az asszony a hátsó sorban is tudja vezérelni
Létezik ilyen, ami a szükséges és az opcionális feltételeket mind kielégíti?
Létezik, keresni kell.
Én 3-as Octaviánál néztem körül hasonló témában:
- gyári másikat sem lehet csak úgy beletenni, össze kell kódolni az autóval amit elvileg csak a márkaszervíz tud megtenni arany áron
- utángyártottból (ami pont a gyári helyére megy és mindent tud amit az és még többet is), anno kétfélét találtam, és az olcsóbbik (kenwood) volt 1200 euró.
Itt hagytam abba.
"össze kell kódolni az autóval amit elvileg csak a márkaszervíz tud megtenni "
Nem csak a márkaszervíz tudja, ott is emberek dolgoznak, nem varázslók. Ha jól beleássa magát az ember és megveszi a megfelelő eszközöket (sw/hw), akkor megy az saját kezűleg is.
Ami az utángyártmányt illeti eddig az RDC330g-t és RCD340-est találtam, de azok sajnos nem tudják az RDS-t és nem kezelik a gyári bluetooth modult, ezért kiesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!