Ajtó küszöb rohad ezért büntet a rendőr?
A kettes jól leírta....
de műszakin nem fog így átmenni
Ha érvényes a műszakid, akkor nem foglalkozik vele.
Töltsd ki villanyszerelő gipszel, aztán lecsiszolod, fested, és eladod..
díjnyertes ötlet(láttam, amikor készítették a telepen)..és megvették!..
Megvették a telepi cigányok nagy tapsot!
Díjnyertes 😂
Gratulálni tudok az ilyen értelmes hozzászólásokhoz, hogy gányolja össze, hogy ne legyen észrevehető a hiba, majd adja el egy olyannak, aki nem ért hozzá. Ezek vagytok Ti, sok mindent elárul rólatok. Biztos Ti is örülnétek annak, ha egy ilyen autót vennétek meg, aminek a hibái később derülnek ki, hogy ennyire gányolva volt. :) Ha pedig ne adj Isten oldalból telibeveri egy másik autó, és nem védi meg a rozsdakupac a benne ülőket, biztos nyugodt szívvel fogtok tudni aludni.. :))
Hogy ment így át műszakin amúgy? Azért egy ekkora rohadás nem egyik napról a másikra jött elő..
Egyébként kevés esélyt látok rá sajnos, hogy ezért büntessen a rendőr. Ezért is van felháborodva (jogosan) az emberek xy százaléka, hogy egy kis ültetés után, kicsivel szélesebb felniért már repül is a forgalmi, a szarrá rohadt bontószökevények pedig vígan közlekedhetnek a forgalomban. Ez most nem Neked szólt kérdező, de azért elgondolkodtató szerintem..
Így pedig ne nagyon használd szerintem. Műszakin így szinte biztos, hogy nem fog átmenni, és még életveszélyes is lehet. Aki nem tudja legalább normál állapotban tartani autóját, az ne vegyen autót szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!