Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 100km en 20litert eszik opel...

Hovrath Andras kérdése:

100km en 20litert eszik opel astrám mitől lehetMl? Ha valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés

vásároltam egy 93 as opel f astrát.

2napig mentem vele gyorsult szépen,fogyasztása korrekt volt kb 7-8l ugy,hogy nyomtam neki ..

szereleő srácra biztam.kapott minősegi uj olajat,gyujtashoz trafot,rotort,szűrők,kimosta a tankot,kábelköteg stb....ugy kaptam az autot vissza,hogy 100on megeszi kb 20-21l

erőtlen,rángat...1esbe alig indul el.4esbe tövig nyomom a gázt s nem gyorsul semennyit...

3asba birok vele közlekedni....

mielőtt hozzányult minden jo volt....

mi lett a baja? köszönöm előre is

2019. jan. 14. 18:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Vidd vissza. Valami kis pici baja lesz...
2019. jan. 14. 18:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Vidd vissza!A szerelőd fogja tudni hogy mihez is nyúlt konkrétan az autón.Így csak tippelgetni lehet.Meglehet hogy valamit elbaltázott a tank tisztításkor.Vagy elálította a gyujtást amikor csere-berélte a dolgokat rajt.Stb,stb.....
2019. jan. 14. 19:11
 3/3 bamboochatheone ***** válasza:
Ez valószínűleg gyújtás lesz. Szépen jár a motor? Nem remeg, rángat alapjáraton?
2019. jan. 14. 21:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!