Opel Astra K vagy Golf 7?
Figyelt kérdés
Hasonló árban vannak, az Astra 1.4 125 ló a Golf 1.5 130.
Egyszerűen nem tudok dönteni melyik legyen, az összes tesztet elolvastam már...
2019. jan. 11. 15:28
1/9 anonim válasza:
Amelyik jobban tetszik. Meg esetleg a Golfban picivel jobb minőségű anyagokkal találkozol a beltérben, de kb. ennyi. Az új 1.5-ös 150 lovas TSI-kre már jókat mondanak, szíjas vezérlésű, de nagyon új még, szóval nem lehet tudni, hogy 200 ezer km után milyen állapotban lesznek.
2/9 anonim válasza:
Valóban nehéz döntés. Formára mind a kettő nagyon szép, bár nekem a VW kicsit jobban tetszik (annak ellenére, hogy már kissé unalmasnak találom a Golf formatervét). A motor mind a kettőben elég jó, bár a VW motorja erősebb egy picit és takarékosabb is. A csomagtere is picit nagyobb a VW-nek. Illetve ami még a VW mellett szól, hogy talán az értékvesztése is minimálisan kisebb lesz, mint az Opelnek. Mindezek tükrében, én inkább a VW-t venném.
3/9 anonim válasza:
Most van vmi astra best 5M forintért, elég sok extrával (radar elől hátul, tolatókamera, 2 zónás digit klíma, fény, eső érzékelő, ülés fűtés...) ugyan ilyen felszereltségben szerintem a golf legalább 6-6.5M. Ha megér neked ennyi felárat a vw jel és jobban tetszik az, akkor vedd azt, nekem nem érne meg.
4/9 anonim válasza:
Én biztos Astrat vennék, a Golf elég sótlan.
5/9 anonim válasza:
Egyértelműen a Golf, egy kategóriával jobb autónak tűnik, annak ellenére, hogy közvetlen vetélytársak elméletileg. Csak akkor veszed észre, ha átülsz egyikből a másikba, de akkor nagyon. A K Astrától a 6-os Golf is jobb autó, ez az én személyes véleményem persze.
6/9 anonim válasza:
Lehet, hogy a golf kicsit "prémiumabb" mint az astra, de cserébe hasonló felszereltség mellett 20-30%-kal drágább is.
7/9 anonim válasza:
Ha ugyanazt a felszereltséget nézed, akkor Golf, nem kérdés. Aki ült mindkettőben, esetleg ment velük többet, az tudja, hogy minden generációban a Golf jobb, mint az Astra
8/9 anonim válasza:
Hogyha az összes tesztet elolvastad már akkor tudnod kellene, hogy melyik a "jobb/kellemesebb" autó.
A K astra kisebb mint a golf, illetve elektronikai és multimédiás tudásban nem üti meg a golf szintet. A két autó között ~0,5millió különbség van valós árban.
9/9 anonim válasza:
Menj el egy tesztvezetésre és amelyikben jobban érzed magad azt rendeld meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!