Kényelmes, nagy autót, qmi viszonylag megbízható, maximum 600-ig?
Figyelt kérdés
2019. jan. 9. 17:49
2/7 anonim válasza:
Passat tdi, Toyota Carina, Avensis, Accord, Xedos 6
Ha szereted a kalandokat, belevágsz egy Cromaba, most van a hahu-n 150 lovas turbos, valami 280-ért, ha jól emlékszem.
4/7 anonim válasza:
Ford Focus I. Igaz, nem a legnagyobb, de 500-550 alatt már vannak egész jó autók.
5/7 anonim válasza:
Suzuki Ignis, Ford Fusion. Ezek kicsit nagyobbak egy normál autónál, árba inkább ezek férnwk bele.
6/7 kokohoho válasza:
Hmmm,,,, kényelmes nagy, olcsó és megbízható? Egy szerelő műhelyben látott felírat jutott az eszembe! Tudunk dolgozni jól, olcsón és gyorsan, de a 3 opcióból maximum 2 kérhető! :) Ennyi pénzért bármilyen autót is veszel, az tuti lutri! Ha nem ragaszkodsz a 3F szabályhoz, nézz szét az Espace-ek között! Nekem van egy öreg (28. éves) 2.1TD II-es Espace-em. Attól eltekintve, hogy a klíma egyáltalán nem, a fűtőventilátor meg csak max. fordulaton működik más bajom nincs vele! Tavaly vettem egy 18 évvel fiatalabb IV-est, de az öreg beváltat megtartottam "játszós" autónak, meg mert azt mondták a "hozzáértők", hogy azzal majd behúzhatom az újabbat a HÉH telepre. :) Állítólag a III-asokból is a 8 szelepes 2.0 benzinesek és a 2.2DT-k egész megbízhatóak, de mint minden Renaultban, az elektromos kütyük ezekben is szeretnek vacakolni. Az Espace-ektől nagyobb és kényelmesebb személyautót elképzelni sem tudok, még az árba is beleférnek, de, hogy amit vennél mennyire lesz megbízható, azt 100 huncut öregasszony sem fogja tudni neked megjósolni.
7/7 pyszty válasza:
Mercedes W 124 200 D vagy 250 D Egyértelműen és kizárólag ! a motorja kb 1 millió km-t szinte garantáltan kibír :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!